Τρίτη 6 Ιουνίου 2017

Ο καθείς εφ’ ω ετάχθη!

   
Παρά τον θόρυβο που προσπαθούν να δημιουργήσουν διάφοροι με τους νυν και με τους πρώην τοπικούς άρχοντες, ώστε να περιορίσουν τις υποψηφιότητες για τους επόμενους εκλογικούς αγώνες, εμείς είμαστε υποχρεωμένοι να προσπαθούμε για τα δικαιώματα των δημοτών οι οποίοι μας τίμησαν με την ψήφο τους. 
    Και μη μου πείτε ότι ενδιαφέρονται για τα περιουσιακά στοιχεία του Δήμου, γιατί τότε θα έψαχναν και αυτούς για τους οποίους κυκλοφορούν διάφορες φήμες και πριν το 2011.  Τέλος πάντων, εγώ προσωπικά πιστεύω ότι η δικαιοσύνη θα αποδώσει το δίκαιο και όποιος εκμεταλλεύθηκε την θέση του θα πάει, όποτε πάει, φυλακή.
   Επί του παρόντος σήμερα κατέθεσα στον Δήμο αίτημα με θέματα, για να τεθούν στην ημερησία διάταξη της επόμενης συνεδρίασης του Συμβουλίου της Δ.Κ.Κύμης. Ταυτόχρονο κατέθεσα αιτήματα ενημέρωσης από τον Πρόεδρο της ΔΕΥΑΚΑ καθώς και από τον Αντιδήμαρχο καθαριότητας για θέματα της αρμοδιότητάς τους. Ελπίζω ότι θα τιμήσουν τους Δημότες με την απάντησή τους .
   Στη συνέχεια παραθέτω αυτούσια τα αιτήματα:

   1. Προς τον Πρόεδρο του Συμβουλίου της Δ.Κ.Κύμης.:
       
      Κύριες Πρόεδρε

                        Λαμβάνοντας υπόψη τον ερχομό της θερινής περιόδου, όπου και η περιοχή της Δημοτικής Κοινότητας Κύμης πολλαπλασιάζει τους κατοίκου της, παραθεριστές και επισκέπτες και προκειμένου να είμαστε επισήμως και έγκυρα ενημερωμένοι για την υπάρχουσα κατάσταση αλλά και την μελλοντική θα σας παρακαλούσαμε να θέσετε στην ημερησία διάταξη της επόμενης  συνεδρίασης του   Συμβουλίου της Δημοτικής Κοινότητας Κύμης τα παρακάτω θέματα:
1.   Ποσότητα και ποιότητα νερού για την αντιμετώπιση αναγκών και λειτουργία Βιολογικού Σταθμού.
2.      Θέματα καθαριότητας.
3.     Αγροτική Οδοποιία.

                        Επί πλέον, ζητάμε την ενημέρωση από αρμόδια όργανα του Δήμου για διάφορα ανάλογα θέματα, τα οποία αιτήματα σας έχουμε κοινοποιήσει και   παρακαλούμε όπως έρθετε σε επαφή μαζί τους ώστε να ευρεθεί κοινή διαθέσιμη ημερομηνία, ώστε  να   ενημερωθούμε ανάλογα  

2. Προς τον Πρόεδρο της  ΔΕΥΚΑ:

      Κύριες Πρόεδρε

                        Λαμβάνοντας υπόψη τον ερχομό της θερινής περιόδου, όπου και η περιοχή της Δημοτικής Κοινότητας Κύμης πολλαπλασιάζει τους κατοίκου της, παραθεριστές και επισκέπτες και προκειμένου να είμαστε επισήμως και έγκυρα ενημερωμένοι για την υπάρχουσα κατάσταση   σε θέματα της αρμοδιότητάς σας,   όπως ποιότητα νερού και λειτουργία Α’ Βιολογικού Σταθμού Κύμης    θα σας παρακαλούσαμε να μας ενημερώσετε εγγράφως με ταυτόχρονη κοινοποίηση των πλέον προσφάτων απαντήσεων επί εξετάσεων δειγμάτων νερού την περιοχής Δ.Κ. Κύμης καθώς και της πηγής του Χωνευτικού, σημείο μεγάλης επισκεψιμότητας, όπως επίσης και βεβαίωση ορθής λειτουργίας του βιολογικού σταθμού.  

                        Ο  Πρόεδρος του Συμβουλίου της Δ.Κ.Κύμης, στον οποίο κοινοποιείτε το παρόν, παρακαλείτε να σας ενημερώσει για την ημερομηνία επομένης συνεδρίασης του Συμβουλίου ώστε να υπάρχει δυνατότητα ενημέρωσης του Συμβουλίου και σχολιασμού

3. Προς τον Αντιδήμαρχο Καθαριότητας και λοιπόν αρμοδιοτήτων:
      
      Κύριες Αντιδήμαρχε

                        Λαμβάνοντας υπόψη τον ερχομό της θερινής περιόδου, όπου και η περιοχή της Δημοτικής Κοινότητας Κύμης πολλαπλασιάζει τους κατοίκου της, παραθεριστές και επισκέπτες και προκειμένου να είμαστε επισήμως και έγκυρα ενημερωμένοι για την υπάρχουσα κατάσταση αλλά και την μελλοντική σε θέματα της αρμοδιότητάς σας,   όπως Καθαριότητα, Ανακύκλωση, Ηλεκτροφωτισμός, Μελέτες, Τεχνικά Έργα, περιβάλλον, Αντιπλημμυρικά και Λιμενικά έργα, Τουρισμός, Πολιτισμός, Πολιτική Προστασίας, Οχήματα, Γραφείο Κίνησης   θα σας παρακαλούσαμε να μας ενημερώσετε προσωπικά κατά την διάρκεια συνεδρίασης του επομένου Συμβουλίου της Δημοτικής Κοινότητας Κύμης.

                        Ο  Πρόεδρος του Συμβουλίου της Δ.Κ.Κύμης, στον οποίο κοινοποιείτε το παρόν, παρακαλείτε να σας ενημερώσει για την ημερομηνία συνεδρίασης του Συμβουλίου και να σας αποστείλει και σχετική πρόσκληση. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου