Παρασκευή 23 Ιουνίου 2017

Συνεδρίασε το Συμβούλιο της Δημοτικής Κοινότητας Κύμης

Την 23η Ιουνίου 2017,  ημέρα  Παρασκευή και ώρα 11:00 στο χώρο  συνεδριάσεων  του Συμβουλίου  της Δημοτικής Κοινότητας Κύμης σε έκτακτη δημόσια  συνεδρίασε το Συμβούλιο, με μοναδικό θέμα το αίτημα των συμβούλων Παππά Λουκά και Μαργέλη Αγγελή, για τυχόν μεταφορά του Δομικού Γραφείου (Πολεοδομία) που από την ίδρυση του εδρεύει στην Κύμη.
Στη συνεδρίαση παρευρέθηκαν και τοποθετήθηκα οι Αντιδήμαρχοι Δ.Ε. Κύμης και Κονιστρών και οι αντίστοιχοι Δημοτικοί Σύμβουλοι και πλήθος μηχανικών και Δημοτών.
Μετά από μακράν συζήτηση το Συμβούλιο απεφάσισε ομόφωνα να υποστηρίξει την παραμονή του Γραφείου στην Κύμη, το οποίο να συνεχίσει την λειτουργία του για πλείστους λόγους όπως μέχρι τώρα 
 Το σχετικό ψήφισμα όταν θα καθαρογραφεί θα αναρτηθεί αυτούσιο.
Σύντομες, σαφής και πλήρης ήταν οι τοποθετήσεις των πρώην Δημάρχων Σιδεράκη και Θωμά του Αντιδημάρχου κ. Θεοδώρου και του Περιφερειακού Συμβούλου κ. Κουλούρη, με συντριπτικά επιχειρήματα.
Ο εκπρόσωπος των μηχανικών του Αλιβερίου κ. Στρουμπούλης, όρθιος στη μέση της αίθουσας, δεν έπεισε με τα επιχειρήματά του και στο τέλος άκομψα αποχώρησε πριν ακούσει την πρόταση που έθεσε  προς ψήφιση ο Πρόεδρος του Συμβουλίου.

3 σχόλια:

  1. Απάντηση σε Δημότη Αλιβερίου, που ίσως ξέρει περισσότερα :Μπορεί να πετούσε "σπίθες", αλλά ήταν άκαπνος και επιβεβαίωση την συντεχνιακή τοποθέτηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΕ ΜΑΡΓΕΛΗ ΔΕΝ ΑΡΚΕΙ ΜΟΝΟ ΝΑ ΚΑΘΑΡΟΓΡΑΦΕΙ ΤΟ ΨΗΦΙΣΜΑ ΚΑΙ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ Δ.Κ.ΚΥΜΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΡΤΗΘΕΙ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΙΑΥΓΕΙΑ.
    ΑΜΕΣΗ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΚΟΙΝΟΥ ΑΙΤΗΜΑΤΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ ΤΗΣ Δ.Ε.ΚΥΜΗΣ ΚΑΙ Δ.Ε.ΚΟΝΙΣΤΡΩΝ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ ΓΙΑ ΣΥΓΚΛΙΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΜΕ ΘΕΜΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΥΜΗΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ ΚΑΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 1 ΤΗΣ ΑΡΙΘ.ΑΠΟΦ.308/2011/27-9-2011 (ΑΔΑ:45Ο7ΩΛΡ-ΩΒ5).ΟΙ ΚΕΝΤΡΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΕΣ ΣΤΗΝ ΕΔΡΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ,ΤΟ ΑΛΙΒΕΡΙ-ΕΚΤΟΣ ΤΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΔΟΜΗΣΗΣ ΤΗΣ ΟΠΟΙΑΣ Η ΕΔΡΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΚΥΜΗ -ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΤΑΣΗ.ΟΛΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΤΤΑ.Η ΔΕ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ Δ.Κ.ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΤΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΠΛΟ ΛΟΓΟ ΔΙΟΤΙ ΤΟ ΥΠΑΡΧΟΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΔΕΝ ΕΠΑΡΚΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΙΑ ΥΠΑΡΧΟΥΣΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΔΟΜΗΣΗΣ ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΕΘΟΥΝ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΝΑ ΣΤΕΛΕΧΩΣΟΥΝ ΔΥΟ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ. ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΕΊΝΑΙ Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΛΟΓΟΣ, ΤΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΑΡΧΕΙΑΚΟ ΥΛΙΚΟ (ΔΕΚΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΟΙ ΦΑΚΕΛΛΟΙ,ΓΕΝΙΚΟ ΑΡΧΕΙΟ ΚΛΠ) ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΧΩΡΙΣΤΕΙ ΓΙΑ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟΥΣ,ΠΡΑΚΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΤΥΠΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΠΑΡΟΥΣΗΣ ΓΙΑ ΑΝΑΛΥΣΗ.ΕΠΙΣΗΣ Η ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΠΑΡΕΧΕΙ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΣΚΥΡΟΥ.
    ΑΛΛΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΤΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΔΟΜΗΣΗΣ ΣΤΗΝ ΚΥΜΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή