Δευτέρα 19 Ιουνίου 2017

Αίτημα για έκτακτη συνεδρίαση του Συμβουλίου της Δημοτικής Κοινότητας Κύμης.

Παρατίθεται αυτούσια η έγγραφη πρόταση των συμβούλων της αντιπολίτευσης του Συμβουλίου της Δ.Κ.Κύμης για έκτακτη συνεδρίαση του Συμβουλίου με μοναδικό θέμα το Δομικό Γραφείο Κύμης (πρώην πολεοδομία).


                   Κύριε  Πρόεδρε
οι Σύμβουλοι της Δημοτικής Κοινότητας Κύμης κ. Παππάς Λουκάς και Μαργέλης Άγγελος            λαμβάνοντας υπόψη κινήσεις ατόμων και φορέων για μεταφορά του Δομικού Γραφείου του Δήμου Κύμης – Αλιβερίου, που εδρεύει στην Κύμη, ώστε να μεταφερθεί στο Αλιβέρι, οδηγώντας την Κύμη στο μαρασμό και τους κατοίκους των ορεινών περιοχών και της Ν. Σκύρου στην ταλαιπωρία και το κόστος της μετακίνησης και μη αρκούμενοι στο ότι έχουν την έδρα του Δήμου, ζητάμε την έκτακτη συνεδρίαση του Συμβουλίου της Δημοτικής Κοινότητας Κύμης, προκειμένου να τοποθετηθούν άπαντες οι φορείς, ώστε να πάψει ο Δήμος να ασχολείται με αυτό το θέμα.
Σας καλούμε να καλέσετε να παρευρίσκονται εκπρόσωποι όλων των φορέων, οι Σύμβουλοι του Δήμου, οι πρόεδροι των τοπικών συμβουλίων ΔΕ Κύμης και Κονιστρών, εκπρόσωπος των εργαζομένων στο δομικό γραφείο, των μηχανικών της περιοχής, καθώς και εκπρόσωπος του Δήμου Σκύρου.
Όντας σίγουροι για της ενέργειές σας,  σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων.
                         

1 σχόλιο: