Κυριακή 18 Ιουνίου 2017

Οι κότες και τα αυγά.

Αποτέλεσμα εικόνας για Φώτογραφίες από κότες που κακαρίζουν
"Όλοι αγοράζουν αυγά κότας και κανείς αυγά πάπιας, γιατί οι κότες κακαρίζουν όταν κάνουν τα αυγά τους, ενώ οι πάπιες είναι σιωπηλές."

      Αυτή ήταν η εισαγωγή μου στην πτυχιακή εργασία μου στην Ανωτάτη Σχολή Πολέμου που είχε σαν τίτλο σχετικό με τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης. Και είναι προφανές ότι αυτό κάνουν και οι "κότες" με το να διαδίδουν στα διάφορα μέσα μαζικής ενημέρωσης, προφανώς με κάποια ανταπόδοση, στοιχεία διάφορα από τον οικονομικό έλεγχο του Δήμου κατά του τ. Δημάρχου κ. Δημητρίου Θωμά.
     Ο κ. Θωμάς αμέσως μετά τις τελευταίες εκλογές για την τοπική αυτοδιοίκηση, είχε δηλώσει ότι είχε υπερβεί τα εσκαμμένα και με τις τότε αλλά και πρόσφατες δηλώσεις του δικαιολογεί πλήρως κατά την άποψή του, τις ενέργειές του.
     Γιατί θεωρείτε υπεύθυνος; Για κακοδιαχείριση κατά την άποψη των ελεγκτικών οργάνων. Έπρεπε να υπερβεί το νόμο για την λειτουργία του Δήμου; Θα μας πει η δικαιοσύνη.Το να αποφασίζουν τα διάφορα έμμισθα στοιχεία του Δήμου για το δικαστικό αποτέλεσμα των ελέγχων δεν είναι σωστό και το έχουν καταλάβει και οι Δημότες,  ότι κάτι δεν πάει καλά με τις κατηγορίες.Άλλωστε οι ενδιαφερόμενοι και κατήγοροι είναι "μεταφερόμενοι" και Δημότες λόγο συμφερόντων και έμμισθης εργασίας. Επιπλέον έχουν αρχίσει και κτυπήματα κάτω από την μέση και σε επαγγελματικά θέματα, πράγμα που οδηγεί στο συμπέρασμα, ότι έχουν φτάσει στα όριά τους και ότι πλέον ανησυχούν έντονα για το αποτέλεσμα των ενεργειών τους, βλέπε υπόθεση "Ντόβολη". 
    Έκλεψε ο κ. Θωμάς; Δεν κατηγορείτε για κλοπή-υπεξαίρεση δημοσίου χρήματος και όπως λέει και ο ίδιος με βάση το πόρισμα "δεν λείπει ούτε ευρώ".
    Τι χρήματα λοιπόν να επιστρέψει; Και πραγματικά πιστεύει κανείς ότι οι κατήγοροι του κ. Θωμά ενδιαφέρονται για να επιστραφούν κάποια χρήματα στον Δήμο; όχι κυρίες και κύριοι. Το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι να μην είναι ο Θωμάς υποψήφιος στις επόμενες εκλογές, γιατί βλέπουν από τώρα το αποτέλεσμα. Οι Δημότες ενδιαφέρονται για τον τόπο τους και δεν τους ενδιαφέρει ποιος θα πάει φυλακή και ποιος όχι και σήμερα η κατάσταση είναι κακή.Ποιος λοιπόν πρέπει να πάει φυλακή; Αυτός που είχε κατά κοινή ομολογία είχε τον Δήμο "εργοτάξιο"ή αυτός που τον κατέστρεψε; Θα μας πουν οι Δημότες και η δικαιοσύνη.
   Τελικά ο κόσμος θα αρχίσει να παίρνει και αυγά πάπιας γιατί είναι μεγαλύτερα και πλέον θρεπτικά και άσε τις κότες να κακαρίζουν 
Αποτέλεσμα εικόνας για φωτογραφίες από κότες ψητές
.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου