Κυριακή 10 Ιουνίου 2018

Νέα Κόλπα!

     Με νέα κόλπα προσπαθούν να κάνουν το μαύρο άσπρο. Δεν φταίει για τίποτε ο Δήμος Κύμης - Αλιβερίου
- Γράφεις ότι δεν έχει νερό; Δυσφημείς τον τόπο και δεν θα έρθουν παραθεριστές και δεν φταίει ο Δήμος που δεν έλαβε έγκαιρα μέτρα συντήρησης και αποκατάστασης βλαβών!
- Γράφεις ότι δεν έχει γίνει συντήρηση στην αγροτική οδοποιία; Δυσφημείς τον τόπο και δεν θα έρθουν παραθεριστές και δεν φταίει ο Δήμος που δεν έλαβε έγκαιρα μέτρα συντήρησης του αγροτικού οδικού δικτύου!
- Γράφεις ότι δεν γίνεται σωστά η αποκομιδή των απορριμμάτων; Δυσφημείς τον τόπο και δεν θα έρθουν παραθεριστές και δεν φταίει ο Δήμος που δεν έλαβε έγκαιρα μέτρα συντήρησης των απορριμματοφόρων και θα ενοικιάσει λέει από ιδιώτες!
- Γράφεις ότι δεν έχει γίνει προετοιμασία των ακτών, που πάει ο κόσμος για μπάνιο ; Δυσφημείς τον τόπο και δεν θα έρθουν παραθεριστές και δεν φταίει ο Δήμος που δεν έλαβε έγκαιρα μέτρα συντήρησης και αποκατάστασης δρομολογίων, καθαριότητας ακτών, χώρων στάθμευσης οχημάτων, τουαλέτες κλπ!
- Γράφεις για τις λακούβες στους δρόμους;   Δυσφημείς τον τόπο και δεν θα έρθουν παραθεριστές και δεν φταίει ο Δήμος που δεν έλαβε έγκαιρα μέτρα συντήρησης και αποκατάστασης των υπαρχόντων προβλημάτων!
     Μήπως φταίει ο Θωμάς; Γιατί; Ε, πάντα και για όλα αυτός δεν φταίει;
     Προφανώς κάτι δεν πάει καλά!

1 σχόλιο:

  1. Λοιπόν...
    με όνομα και επίσημο fb μπορείτε να σχολιάσετε, αλλά δεν μπορώ να μεταφέρω εγώ τις απόψεις σας! Ούτε μπορώ να απαντώ σε ότι γράφει κάθε αναγνώστης ή αναγνώστρια. Μπορεί ο κάθε ένας να γράφει τα πιστεύω του και να αξιολογείτε ανάλογα. Δεν πιστεύω ότι υπάρχουν πιάτα άπλυτα και να πάνε να τα πλύνουν. Υπάρχουν και πλυντήρια πιάτων!

    ΑπάντησηΔιαγραφή