Τετάρτη 6 Ιουνίου 2018

Ρούφα το Αυγό σου....

Αποτέλεσμα εικόνας για Ρούφα το Αυγό σου - Φωτογραφίες     <<Ρούφα το αυγό σου...>>, ήταν ο επίλογος στη διαμαρτυρία αναγνώστη για την έλλειψη νερού στην Κύμη, γιατί κατά τον διαχειριστή του άλλου κλεψίτυπου ιστολογίου, η βλάβη αποκαταστάθηκε άμεσα και νερό υπάρχει άφθονο.
       Κατ΄αρχήν τέλος Μαίου, με τα προβλήματα τα είναι ορατά δεν λες ποτέ ότι δεν υπάρχει πρόβλημα. Το να λες στον αναγνώστη ,< ΡΌΥΦΑ ΤΟ ΑΥΓΌ ΣΟΥ>, είναι τουλάχιστον ανώριμο γιατί πίσω έχει η αχλάδα την ουρά και γιατί φέτος οι βροχές και τα χιόνια δεν ήταν ικανά να καλύψουν ανάγκες καλοκαιρινές.
      Το πρόβλημα όμως δεν είναι εκεί. Το νερό ήταν ένα παλαιό πρόβλημα το οποίο το έλυσε για την περιοχή της Κύμης ο Θωμάς, όσο και αν δεν αρέσει σε κάποιους, με την κατάλληλη επάνδρωση με ειδικούς επιστήμονες και προσωπικό. Έτσι το καλοκαίρι του 2015 και του 2016, τολμώ να πω, η ύδρευση πήγε καλά με βάση την αρχική ταχύτητα και τις υποδομές του Θωμά. Το χειμώνα του 2016 - 2017 τα χιόνια έπνιξαν την περιοχή, οπότε και ο υδροφόρος ορίζοντας υπερχείλισε και έτσι καλύφθηκαν και οι ανάγκες του καλοκαιριού, με προβλήματα όμως την καθυστέρηση στην αποκατάσταση των βλαβών.
     Και φθάσαμε στο σήμερα, όπου πλέον τα προβλήματα έλλειψης νερού είναι από νωρίς αισθητά και λόγω έλλειψης των αποθεμάτων αλλά και κακής επάνδρωσης των υπηρεσιών.
     Θα πρέπει λοιπόν όλοι να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτική στην κατανάλωση, στην άμεση ενημέρωση του Δήμου για διαρροές και βλάβες, αλλά και ο Δήμος θα πρέπει να έχει σε πρώτη προτεραιότητα την αποκατάσταση των προβλημάτων και βασικά τις διαρροές και να προσλάβει το προσωπικό που είναι αναγκαίο για την πρόληψη αλλά και αποκατάσταση των προβλημάτων.
     Και βασικά δεν θα πρέπει να είμαστε με ειρωνική διάθεση έναντι των Δημοτών ιδιαίτερα της Κύμης όπου το τιμολόγιο είναι τρεις και τέσσερις φορές μεγαλύτερο από τους άλλους πρώην Δήμους

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου