Τετάρτη 6 Ιουνίου 2018

Πλαστογραφίες!

      Δεν τους έφταναν οι ψευδείς μηνύσεις που κατέθεσαν  και που διαγράφηκαν κατά την διαδικασία , προσέθεσαν και πλαστογραφημένα έγραφα γιατί γνώριζαν ότι οι αβάσιμες κατηγορίες θα καταπέσουν.
      Η μεγάλη όμως πλαστογραφία έγινε εις βάρος των Δημοτών και τώρα πληρώνουμε τα αποτελέσματα.
      Παραθέτω στοιχεία που αποδεικνύουν τα της πλαστογραφίας.

Εργολάβος φέρεται να παρέδωσε έγγραφο προς το Δήμαρχο Κύμης – Αλιβερίου Θανάση Μπουραντά, καταγγέλοντας ότι έκοψε δύο τιμολόγια για εκτέλεση ανύπαρκτων έργων, πήρε ο ίδιος μόνο το Φ.Π.Α και τα υπόλοιπα χρήματα τα κράτησε ο πρώην Δήμαρχος Δημήτρης Θωμάς για να καλύψει άλλες ανάγκες. Το έγγραφο αυτό χρησιμοποιήθηκε και από τον Οικονομικό Επιθεωρητή που διενήργησε τον έλεγχο στο Δήμο Κύμης – Αλιβερίου και συμπεριλήφθηκε στη δικογραφία εναντίον του Δ. Θωμά και των συνεργατών του. Ωστόσο, όπως αποδεικνύεται εκ των υστέρων, το έγγραφο αυτό είναι καταφανώς πλαστό, ενώ ο εργολάβος, μόλις πληροφορήθηκε τι συμβαίνει, κατέθεσε μήνυση κατά παντός υπευθύνου για την πλαστογραφία που έγινε σε βάρος του!!!

Αναλυτικά η υπόθεση:

Στο πόρισμα του Οικονομικού Επιθεωρητή αναφορικά με τα οικονομικά επί θητείας του Δημήτρη Θωμά, συμπεριλαμβάνεται ένα έγγραφο με αριθμό πρωτοκόλλου 27710 / 6-11-..(η χρονολογία δεν ξεχωρίζει). Στο έγγραφο αυτό, εργολάβος της περιοχής, απευθυνόμενος προς το Δήμαρχο Κύμης Αλιβερίου Θανάση Μπουραντά, λέει αναλυτικά:
Κύριε Δήμαρχε, σας καταθέτω φωτοτυπίες των υπ αριθμόν 248, 249 τιμολογίων και σας πληροφορώ ότι τα έργα που περιγράφονται σε αυτά, ενώ δεν τα έχω εκτελέσει, εν τουτοις έχω πληρωθεί μόνο το Φ.Π.Α.
Εμένα, μου έδωσαν ο Δήμαρχος το ποσό που αντιστοιχούσε στο Φ.Π.Α. και τα υπόλοιπα μου είπαν ότι θα πληρώσουν προσωπικό που δεν έχει τιμολόγιο και τα κράτησε ο ίδιος.
 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου