Παρασκευή 2 Νοεμβρίου 2018

Πέσανε οι Μάσκες!

Αποτέλεσμα εικόνας για μασκες φωτογραφιεςΔεν χρειαζόταν να έχεις κληρονομικό χάρισμα για να μαντέψεις ποιος θα ήταν ο νέος σύμβουλος του Δημάρχου, όταν έβλεπες τα συμπτώματα που απλόχερα κυκλοφορούσαν οι διάφοροι συμπολιτευόμενοι, χωρίς να αντιλαμβάνονται ότι τον εκθέτουν, ακόμα και ο ίδιος αφού άρχισε να γράφει υπέρ του Δημάρχου Κύμης - Αλιβερίου, από της παραιτήσεως του προηγουμένου στη ίδια θέση συμβούλου.
"Ο υιός επιστρέφει στον πατέρα του!" Έτσι έγραφαν! Δεν διευκρίνιζαν αν επρόκειτο για άσωτο υιό!
Και αυτός μεν, επαγγελματίας είναι, τι δουλειά του κάνει και καμιά δουλειά δεν είναι ντροπή. Τώρα αν την κάνει και είναι υπέρ του Δημάρχου έχει καλώς, αλλά είναι υπέρ; Μήπως δεν είναι;  Έχει αρχίσει από τώρα και δημιουργεί προσωπικούς εχθρούς.
Όπως φαίνεται όμως στην απόφαση του Δημάρχου, προσλήφθηκε στις 25 Οκτωβρίου 2018, 23 Οκτωβρίου έληξε η κατάθεση αιτήσεων πρόσληψης και συνεχίζει να γράφει,με σατυρικό στηλ θα έλεγα, μέχρι σήμερα, στο ιστολόγιό του.
Ερωτώ: Είναι νόμιμο με τα λεφτά των Δημοτών να σατιρίζει στο ιστολόγιό του επιεικώς λέω σατυρίζει, μεταξύ των άλλων,   τους αντιπάλους του Δημάρχου; 
Μήπως είναι ποινικά κολάσιμο; Τουλάχιστον ηθικά; 
Θα το δούμε.
Πάντως του ευχόμαστε καλή τύχη, αν και είναι ένας επί πλέον μισθοφόρος παρά τον Δήμαρχο. Βέβαια μικρός  παραθέριζε   στην Κύμη , αλλά δεν νομίζω ότι είναι αρκετό.
 Άραγε δεν υπήρχαν κατάλληλοι επαγγελματίες δημοσιογράφοι, δημότες Κύμης - Αλιβερίου; 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου