Παρασκευή 30 Νοεμβρίου 2018

Τέσσερα χρόνια προκλητικά απόντες

Πάνω από τέσσερα χρόνια προκλητικά απόντες από τη λύση των προβλημάτων της καθημερινότητας του δημότη.

Αδιάφοροι για τα όσα βίωναν στην καθημερινότητά τους οι δημότες, κρυμμένοι πίσω από τη γνωστή δικαιολογία «φταίνε οι προηγούμενοι, γιατί παραλάβαμε καμένη γη» και λεφτά δεν υπάρχουν. 
Προβλήματα στην αγροτική οδοποιία, στην ύδρευση, στην καθαριότητα, στο φωτισμό, στην αντιμετώπιση έκτακτων αναγκών, χαμένες χρηματοδοτήσεις, ανυπαρξία έργων υποδομής, καθυστερήσεις στην εκτέλεση έργων, ανυπαρξία οργάνωσης των υπηρεσιών…
Και ξαφνικά λίγους μήνες πριν τις εκλογές, με το μαγικό ραβδί της παλαιοκομματικής πρακτικής και αντίληψης που διαθέτουν κατ’ αποκλειστικότητα, επανέφεραν, λέει, το δήμο στην κανονικότητα!!! Άρχισε το «τεράστιο» έργο της δημοτικής αρχής.
Γέμισαν οι δρόμοι και όχι μόνο, προεκλογικές παρεμβάσεις με πρόχειρα πασαλείμματα. Δημιούργησαν και επί πλέον προβλήματα με την κατάργηση της σήμανσης των δρόμων και την κακή ποιότητα επίστρωσης. 
Ήρθε όμως σήμερα μια βροχή και τίποτα παραπάνω, για να δείξει το πραγματικό έργο της δημοτικής αρχής. 
Εικόνες ντροπής οι δρόμοι του Αλιβερίου κοντά και γύρω από τα σχολεία, με τους μαθητές να γίνονται μούσκεμα για να πάνε στις τάξεις τους. 
Να αναγκάζονται να περνούν μέσα από τα λασπόνερα. Παρόμοιες εικόνες και σε πολλές άλλες τοπικές κοινότητες. 
Αλήθεια, γνωρίζει η δημοτική αρχή τα προβλήματα που υπάρχουν στο δήμο; Έγινε κάποιος προγραμματισμός, κάποια οργάνωση, μελέτη και ιεράρχηση των προβλημάτων και των αναγκών ή απλά αρχίσατε να ρίχνετε πίσσα στους δρόμους; Υπάρχουν κριτήρια στο σχεδιασμό και στην εκτέλεση των έργων; 
Μία ακόμα δημοτική αρχή και μάλιστα με πενταετή θητεία αυτή τη φορά, καταδίκασε σε στασιμότητα το δήμο μας. Αυτό δυστυχώς είναι το έργο της σημερινής δημοτικής αρχής. 

ΓΙΑ ΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΩΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ 
ΓΙΩΡΓΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΥ 
ΣΧΟΛΙΟ: Αναρτώμαι  όλα τα σχόλια με τα οποία έχουμε την ίδια άποψη, τα οποία όμως φέρουν την υπογραφή του συντάκτη τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου