Τετάρτη 21 Νοεμβρίου 2018

Συνεδρίασε το ΔΣ του Δήμου Κύμης- Αλιβερίου

Την Τρίτη 20 Νοε. 2018 συνεδρίασε σε προγραμματισμένη σύγκλιση το ΔΣ του Δήμου Κύμης - Αλιβερίου, στα Κριεζά. Παρακολούθησα σε ζωντανή σύνδεση τη συνεδρίαση και συγκράτησα τα παρακάτω:
1ον. Εν αρχή έλαβε  τον λόγο προ ημερησίας διάταξης και επί προσωπικού, ο Σύμβουλος της Συμπολίτευσης κ. Αμπελιώτης, ο οποίος και απευθυνόμενος προς τον κ. Δήμαρχο :
      α. Δήλωσε ιδιαίτερα ενοχλημένος για την πρόσληψη του νέου συμβούλου επί του τύπου.Στη συνέχεια της έντονης συζήτησης για το έργο του κ. συμβούλου επί του τύπου, του οποίου και τις τυχόν υπερβολικές  ενέργειες του, ο κ. Δήμαρχος υποχρεώθηκε να ζητήσει συγνώμη, δηλώνοντας και την άγνοιά του επί του θέματος.
      β. Ανέφερε ότι ο νέος σύμβουλος επί του τύπου στηρίζει τον Δήμαρχο προσωπικά και όχι την παράταξη.
     γ. Δήλωσε ότι δεν συμμετείχε στην σύναξη των στελεχών της Συμπολιτείας, γιατί δεν θα είναι υποψήφιος, μια και η Συμπολιτεία έπαψε να υπάρχει με την εκλογή του σημερινού Δημάρχου.

2ον. Επί του θέματος προσπάθησε να τοποθετηθεί η Αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης κ. Μπάτσα, αλλά διάφοροι σύμβουλοι, κραυγάζοντας δίκην αδέσποτων ζώων, δημοκρατικότατα δεν της επέτρεψαν να τοποθετηθεί γράφοντας στα παλαιότερα των υποδημάτων τους και τον Πρόεδρο του ΔΣ που της είχε δώσει τον λόγο.

2ον. Για τα υπόλοιπα θέματα δεν έχω επί της ουσίας κάποια παρατήρηση, γιατί έτσι και αλλιώς και αντίρρηση να έχουν κάποιοι Σύμβουλοι της Συμπολίτευσης, οι πλειοψηφία με πλήρη δημοκρατικότητα και αφού όλοι οι Σύμβουλοι έχουν πλήρως κατανοήσει το κάθε θέμα, αποφασίζει, αυτό που έχει πάρει θέση η ομάδα εργασίας των συμβούλων του Δημάρχου.

1 σχόλιο: