Παρασκευή 9 Νοεμβρίου 2018

Πολιτικές Εξελίξεις

Αποτέλεσμα εικόνας για Μαλλιά - κουβάρια φωτοΔεν αντέχω στον πειρασμό να μην κάνω ένα σχολιασμό μετά τις πολιτικές εξελίξεις
 που αφορούν την περιοχή μας γενικά.
Ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Σπανός θα είναι υποψήφιος για Περιφερειάρχης, υποστηριζόμενος από την Νέα Δημοκρατία.
Ο Δήμαρχος Σκύρου κ. Χατζηγιαννάκης είχε δηλώσει ότι θα είναι υποψήφιος για Περιφερειάρχης. Είχε εκλεγεί Δήμαρχος με την υποστήριξη του ΣΥΡΙΖΑ.
Ο Γενικός Γραμματέας Υπουργείου Προστασίας του πολίτη κ. Αναγνωστάκης θα είναι υποψήφιος για Περιφερειάρχης με την υποστήριξη του ΣΥΡΙΖΑ.
η κ. Μπατζελή θα είναι υποψήφιος για Περιφερειάρχης με την υποστήριξη του του ΚΙΝΑΛΛ.
Μετά τα παραπάνω ακούγεται ότι ο ΣΥΡΙΖΑ πρότεινε στον κ. Χατζηγιαννάκη, θέση στο ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ στην Εύβοια, λαμβάνοντας υπόψη ότι η περιοχή Κύμης -Σκύρου, δεν έχει και βουλευτή, αλλά και ενισχύοντας την υποψηφιότητα Αναγνωστάκη.
Και πάμε τώρα στα του Δήμου Κύμης - Αλιβερίου.
Οι Νέοι Ορίζοντες, συσπειρωμένοι  υπό την ηγεσία του Δ. Θωμά, προχωρούν ακάθεκτοι ισχυροί όσο ποτέ, ενωμένοι και ανανεωμένοι!
Η Συμπολιτεία, υπό τον κ. Μπουραντά, δεν μπόρεσε να διατηρήσει την ενότητα της κίνησης και είχε απώλειες   και θα έχει ακόμα και άλλες μέχρι τις εκλογές. Τα έργα της τελευταίας στιγμής μάλλον βλάπτουν παρά βοηθούν την Συμπολιτεία, αλλά τα δυσάρεστα σχόλια   αυξάνουν με την εισαγωγή μισθοφόρων συνεργατών που αδιαφορούν για την ύπαρξη των αιρετών.
Ο Αντιδήμαρχος κ. Θεοδώρου, υπέβαλε την παραίτησή του, δεν την υπέβαλε, την ανακάλεσε, κανείς δεν ξέρει. Διέρρευσε από κύκλους, ότι θα είναι υποψήφιος σύμβουλος για την περιφέρεια υπό τον κ. Χατζηγιαννάκη και μόλις ο κ. Χατζηγιαννάκης δήλωσε ότι δεν θα είναι υποψήφιος για την Περιφέρεια, άρχισε να παίζει από γνωστό ιστολόγιο της Χαλκίδας, συνεπικουρούμενο από ραδιοφωνικό σταθμό ότι ο κ. Θεοδώρου θα είναι υποψήφιος για Δήμαρχος Κύμης - Αλιβερίου και μάλιστα υποστηριζόμενος από την Νέα Δημοκρατία, τη στιγμή που η Ν. Δημοκρατία έχει δηλώσει επίσημα ότι δεν υποστηρίζει κανένα υποψήφιο.
Κουβέντες καφενείου θα μου πείς, που βλάπτουν αυτούς που τις κυκλοφορούν. 
Βέβαια είναι νωρίς ακόμα και συνήθως τα σενάρια που παίζονται  για κάποιον είναι όταν θέλουν ή να δουν αντιδράσεις κοινού ή να τον κάψουν!
Θα δείξει σύντομα που πάει.
  

5 σχόλια:

  1. Είναι γεγονός ότι ο Αλ. Θεοδώρου λόγω του θείου του πρώην βουλευτού και υφυπουργού, , είχε στενές σχέσεις με το βαθύ ΠΑΣΟΚ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. George Margelis Το σημαντικο ειναι οτι απο οτι καταλαβα ο Αλεξης δεν θα παει χαμενος. Κερδος για την πατριδα μας, γιατι μετα απο την υπηρεσια του στην αντιδημαρχια επεισε για τις ικανοτητες του. Του αξιζει ομως να αναδειχθει στην περιφερεια συνολικα. Γιατι να τον τρωμε στη μουρη μονο οι δημοτες τετοιο ταλεντο; Οι κυμαιοι δεν ειναι εγωιστες.

    Efi Dini Διαβαζεις επιλεκτικα ή ετσι το καταλαβαινεις κ. Μαργελη! Μαθε λοιπον πως η ΝΔ θα δωσει στηριξη και οχι χρισμα οπως εκανε στο δημο Αθηναιων με τον Μπακογιαννη καθ στη Χαλκιδα με τη Βακα! Ο κ.Θεοδωρου σαφως καθ δε θα ζητησει και δεν το θελει κι ο ιδιος στηριξη απο τη ΝΔ. Ο μοναδικος βουλευτης της ΝΔ στο νομο τον προτεινει να κατεβει και ζητα να τον στηριξουν οι νεοδημοκρατες της περιοχης! Αυτο μαλλον ερχεται να κανει τη διαφιρα οταν Μπουραντας και Θωμας δεν μπορουν για την ωρα να φτιαξουν ψηφοδελτιο. Σας απαντω γιατι τα δικα μου μεσα φωτογραφιζετε και οσο και να προσπσθησετε να δημιυργησετε εντυπωσεις δεν θα τα καταφερετε γιατι πολυς κοσμος στην περιοχη τα γνωριζε πρν τα γραψω εγω....

    Αγγελος Μαργέλης Δεν προσπαθώ να δημιουργήσω εντυπώσεις, αλλά αναφέρω γεγονότα για την ενημέρωση των αναγνωστών. Πραγματικά γεγονότα. Κάνεις μέγα λάθος για τα ψηφοδέλτια του Θωμά, αλλά δεν έχω σκοπό να προσπαθήσω να σε πείσω. Τα άλλα που γράφω είναι σωστά; Ως για την υποστήριξη προς κάποιον υποψήφιο , όταν έγινε στο Κύμη Παλλάς η συζήτηση δεν ήταν παρών ο εν λόγο βουλευτής . Έχεις πολλές επιτυχίες σε ρεπορτάζ αλλά αυτή τη φορά έχεις λάθος ενημέρωση, ίσως όχι τυχαία.

    Efi Dini Αγγελος Μαργέλης που ειναι η λαθος ενημερωση;Οτι ο Θωμας δε μοορε να φτιαξει ψηφοδ´ελτιο; Ε ναι δε μπορει. Τοτε ασε να το φτιαξει πρωτα και μολις τ ανακοινωσει μετα τις τρεχουσες δικαστικες εξελιξεις τα λεμε.Ειμαι αντικειμενικη και αυτο σας ενοχλει. Και ο Μπουραντας δε μπορεθ να φτιαξει ψηφοδελτιο για αλλους λογους. Αυτο ο ομως δε σημαινει πως ο Κεδικογλου δε θα στηριξει Θεοδωρου σε πιθανη καθοδο. Εχουν αριστες σχεσεις εδω και καιρο. Αυτα που γραφω ειναι διασταυρωμενα και ρωτα και ενδοπαραταξιακα να τα μαθεις γιατι καποιοι τα ξερουν!!!! Πσντως ο Θεοδωρου δεν περιμενει στηριξη κομματος για να κατεβει. Με διαπαραταξιακο ψηφοδελτιο θα παει δν ειναι χαζος! Εκπληξη αποτελει γις πολλους!!!! ·

    Αγγελος Μαργέλης Καλή και ειλικρινή συνέχεια!

    Efi Dini Αγγελος Μαργέλης καλη δυναμη γιατι εχει πολυ δρομο ακομα για τις εκλογε και νομιζω οτι θς υπαρξουν κι αλλες εξελιξεις....

    ρισσοτερα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. George Margelis "Ειμαι αντικειμενικη και αυτο σας ενοχλει", φανταστικο, εχουμε να ακουσουμε ακομα μεχρι τις εκλογες
    Διαχείριση
    Μου αρέσει!Δείτε περισσότερες αντιδράσεις · Απάντηση · 14 ώρες
    Efi Dini
    Efi Dini George Margelis ναι γιατι εσυ δεν τα ξερεις; Δεν ξερεις το θεμα με τα δικαστηρια και το Θωμα του δημιουργει προβλημα στο να φτιαξει ψηφοδελτιο η δεν ξερεις οτι παραιτηθηκε γιατι ηξερε οτι ουτως η αλλως θα τεθει σε αργια; Τα ξερεις αυτα η ζεις εκτος Ελλαδας κσι δεν εχεις παρει μυρωδια;Τι λεει η αποφαση του Συμβουλιου των Εφετων ξερεις;

    Μου αρέσει!Δείτε περισσότερες αντιδράσεις · Απάντηση · 14 ώρες ·
    George Margelis
    George Margelis Efi Dini αχαχαχα, ασε το τι ξερω εγω, αυτο το ξερω εγω. Και εγω δεν σχολιασα τιποτα για Θωμα, ουτε νομιζω θα βρεις να σχολιαζω στο παρελθον. Εμενα η αντικειμενικοτητα σου με εκανε και ξεκαρδιστηκα, πραγματικα το λες σα να το πιστευεις, μπραβο.
    Διαχείριση
    Μου αρέσει!Δείτε περισσότερες αντιδράσεις · Απάντηση · 14 ώρες
    Αγγελος Μαργέλης
    Αγγελος Μαργέλης Πολλά θα ακούσουμε και πολλές εξελίξεις θα έχουμε Υπομονή να έχουμε και καθαρή σκέψη. Βέβαια ο καθένας γράφει τα δικά του και όλα είναι υποκειμενικά. Θα δούμε.

    Μου αρέσει!Δείτε περισσότερες αντιδράσεις · Απάντηση · 14 ώρες
    Efi Dini
    Efi Dini George Margelis Το προβλημα σου ποιο εναι; Βγαζεις συφιλη με το Θεοδωρου αλλα δεν μπορω να σου κανω κστι γι αυτο!!!,Απο την αλλη πρεπει να ξερει ο κοσμος τα του Θωμα αλλα κσι του Μπουραντα. Ο Μπουραντας παραμενει δημαρχος και κρινετσι το εργο του μεχρι τις εκλογες,ο Θωμας δεν εινσι καν συμβουλος!!!!
    George Margelis Δεν μου αρεσει η υποκρισια ρε συ Εφη, ειτε την βλεπω στην πολιτικη, ειτε στην δημοσιογραφια, γενικα.

    Οπως πχ οταν καποιος τα παιρνει χοντρα απο καπου αλλα το παιζει αντικειμενικος ή οταν πχ καποιος νομιζει οτι το να ασχολειται με τα πολιτικα ειναι σαν να ειναι στο 15μελες. Ακυρο, το τελευταιο δεν ειναι υποκρισια ειναι ανοησια. Αλλα καταλαβαινεις, υποθετω. Παραδειγματα υπαρχουν πολλα, εσυ βεβαια που κανεις ρεπορταζ θα ξερεις πεπισσότερα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  4. Efi Dini
    Efi Dini George Margelis Ποιος τα παίρνει και απο που; Μαθε να κρίνεις σωστα καποια πράγματα. Σε παρακαλώ να ζητήσεις συγνώμη για όσα αναφέρεις διαφορετικά θα κληθείς να τα αποδείξεις. Για να γραψει καποιος για κάποιον θα πρέπει να τα πάρει; Ετσι μαθατε εσεις μάλλον γι αυτό δεν αρεσκεστε όταν ο αλλος γραφει στα ίσα. Δεν είμαστε όλοι ίδιοι! Και δυστυχώς για ΄σενα έμενα ο κόσμος εκεί με ξέρει. Και δ με σταματάς! Οσο και να προσπαθείς να ριξεις λάσπη γνωρίζει ο κοσμος αν εγω κάνω σωστά τη δουλειά μου. Προφανώς εσεις και η δικοι σας τα δίνετε έκει που σας παίρνει για να ταιζετε τον κόσμο χόρτο! Ο δημοσιογραφος γραφει σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχει.Για ποια υποκρισία μιλάς; Ειδικά το θέμα του Θωμά με τα δικαστήρια το χειρίστηκα άψογα νομίζω μέχρι εδω...Για ρώτα ποσα μου έδωσε; Σα δε ντρεπεσαι είσαι και νέο παιδί. Ηρθε η ώρα να μάθει ο κόσμος την αλήθεια και οχι αυτά που θελετε εσεις να ξέρει. Δεν τα βγαζει απο το κεφάλι του ο δημοσιογραφος παραθέτει στοιχεία. Αν εχετε χασει τη μπάλα εκεί και δεν μπορεί ο Θωμάς να κάνει ψηφοδ'ελτιο γιατί ο κόσμος δε θέλει να πάει με έναν υπόδικο είναι δικό σας στο θέμα. Και ο Μπουραντάς έχει θέματα....Τα είπα και αυτά...Αλλα ο Θεοδώρου ξέρουν όλοι ότι είναι προσωπική του επιτυχία με το σχολείο. Ήμουν παρούσα στην πρώτη συνάντηση με τον Περιφερειαρχη και το παρακολουθησα πολυ στενά στη συνέχεια. Δε σας αρεσεπου το είπα. Εσεις την ίδια ώρα φερνατε μηχανικούς για να τους βγάλουν ολους άχρηστους.Ακου, είμαστε όλοι γνωστοι. Μόνο που για κάποιους είναι game over η κατάσταση και για καποιους άλλους τα καλύτερα έπονται. Εκτίθεσαι με αυτά που γράφεις γιατί εμένα με εκτιμά κόσμος που ψηφισε και Θωμά και Μπουραντά. Ο κόσμος όμως που μάλλον θέλετε σε ύπνωση για να πάτε σε εκλογές. Εν έτη 2018 δύσκολο να το καταφέρετε...Συνετιστείτε με την πραγματικότητα και πείτε αλήθεια στον κόσμο. Γιατί δε λέτε στον κόσμο οτι ο Θωμάς ακόμη και να εκλεγει η παράταξη εκ του Νόμου δεν θα μπορεί να είναι δήμαρχος μετα το πορισμα των δικαστών; Γιατι δε βγαίνετε τα πείτε στον κόσμο για τα κακουργήματα που έρχεται αντιμέτωπος; Ο κοσμος τα μαθαίνει και γι αυτό δυσκολεύεται να κάνει και ψηφοδέλτιο. Και εκείνοι που δεν τα ξέρουν και έχουν πει ναι με τις δικαστικές εξελίξεις έτσι όπως διαμορφώνονται για εκείνον, πρωην αυτοδιιοικητικούς του συνδυασμού του και υπαλλήλους του δήμου, την τελευταία στιγμή θα του κουνήσουν το μαντήλι.Γιατί δεν είπε αλήθεια στον κόσμο για την παραίτηση του; Γιατί δεν είπε ότι ξέρει ότι ούτως ή άλλως θα τεθεί σε αργία και το έπαιξε θύμα της πολιτικής Μπουραντά; Τον εχουν πάρει χαμπάρι και δυστυχώς για εκείνον υπάρχουν και εκείνοι που δεν τα παιρνουν για να κα΄νουν το άσπρο μαύρο ή να μην μιλάνε ή να μη γράφουν!!Σέβονται τη δικαιοσύνη και όταν εκείνη εχει αποφανθεί ως εναβαθμό και μπορούν, τους επιτρέπεται και πρέπει να δημοσιευτούν καποια πραγματα προστατευοντας τους δημότες εν προκειμενω, (εχω κάνει 8 χρονια δικαστικό ρεπορταζ) ερχεται η ώρα που τα ανακοινώνει. Οπότε σου πεφτει βαρύς ο Θεοδώρου για υποψήφιος δήμαρχος και στους Θωμαικούς όπως ενδεχομενως και στους Μπουραντικούς. Οπότε κάντε προσευχές να πάει για βουλευτής να γλιτώσετε...Αλλα να θυμάστε οτι αν δε είναι ο Θεοδωρου θα είναι καποιο αλλο νέο πρόσωπο που θα κατέβει εκεί να δω τι θα βγείτε να λέτε....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. "Ο κόσμος το έχει τούμπανο και εμείς κρυφό καμάρι". Πόσα ΜΜΕ εθνικής εμβέλειας έχουν κατηγορηθεί για χρηματισμό; Γιατί υπεραμύνεσαι κάποιων που έχουν βρεγμένη τη φωλιά τους; Μεταξύ σας, τα ΜΜΕ, δεν κατηγορείτε αλλήλους; Τι ψάχνεις τώρα; Ψυχραιμία λοιπόν. Πάντως η βασική ανάρτηση που είχα κάνει επιβεβαιώνεται!

    ΑπάντησηΔιαγραφή