Τρίτη 1 Οκτωβρίου 2019

Οι διακοπές της Υδροδότησης της Κύμης συνεχίζονται!












ΚΥΜΗ 1/10/2019
ΠΡΟΣ:
ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΥΜΗΣ – ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ
κ. Αθανάσιο Μπουραντά
ΚΟΙΝ:
1) ΠΡΟΕΔΡΟ ΔΕΥΚΑ
κ. Δημήτριο Μούντριχα
2) ΠΡΟΕΔΡΟ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΚΥΜΗΣ
κ. Αγγελή Μαργέλη
​​
ΘΕΜΑ: Ύδρευση περιοχής Κύμης.
Αγαπητέ Δήμαρχε,
Όπως ίσως γνωρίζετε, ακόμη και αυτή την εποχή, αρχές Οκτωβρίου, στην περιοχή της Κύμης συνεχίζουν να γίνονται καθημερινές και πολύωρες διακοπές στην παροχή νερού.
Και την περίοδο του καλοκαιριού οι καλόπιστοι κάτοικοι μπορεί να δείχνουν σχετική κατανόηση, γιατί γνωρίζουν το μακροχρόνιο πρόβλημα ύδρευσης που αντιμετωπίζει η περιοχή, την άθλια κατάσταση του δικτύου που παραλάβαμε και κύρια την υπερκατανάλωση την περίοδο εκείνη.
Οι συνδημότες μας, όμως διαμαρτύρονται και εμείς απορούμε και δεν μπορούμε να δώσουμε πειστική απάντηση για τις συνεχιζόμενες διακοπές σε μια περίοδο που η κατανάλωση έχει περιοριστεί στα συνήθη επίπεδα.
Δεν μπορούν, επίσης να καταλάβουν, γιατί σε έναν ενιαίο Δήμο, με κοινή διαχείριση του νερού, κάποιες Δημοτικές Ενότητες να έχουν διακοπές στην ύδρευση και το χειμώνα και άλλες όχι.
Σίγουρα το δίκτυο, όπως προαναφέραμε, είναι άθλιο και επιβάλλεται η αντικατάστασή του. Δεν είναι όμως εύκολο να πείσουμε τον συνδημότη μας ότι οι καθημερινές διακοπές οφείλονται σ' αυτό. Γιατί τότε η επόμενη ερώτησή του είναι "και τι κάνατε επί 5 χρόνια για να το αλλάξετε;"
Για τους λόγους αυτούς, παρακαλούμε, να δοθεί εντολή στην Δ.Ε.Υ.Α.Κ-Α να εξηγήσει με ανακοίνωσή της τους λόγους των καθημερινών διακοπών καθώς και τις ενέργειες που κάνει για τον περιορισμό τους.
ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ Δ.Ε.ΚΥΜΗΣ
ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ Ι. ΘΕΟΔΩΡΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου