Πέμπτη 17 Οκτωβρίου 2019

Έλλειψη Στελεχών της <Συμπολιτείας>!

 
Συμπληρώθηκαν τα ΔΣ των Νομικών Προσώπων και άλλων φορέων του Δήμου Κύμης - Αλιβερίου. Το μόνο προσόν για να σε τοποθετήσει η Συμπολιτεία σε κάποιο Διοικητικό Συμβούλιο είναι να είσαι αποτυχημένος υποψήφιος στις πρόσφατες Δημοτικές εκλογές.
    Δεν είχαν το θάρρος να τοποθετήσουν έναν επιστήμονα σε ένα αντικείμενο της επαγγελματικής του κατάρτισης, είχαν όμως το θράσος να τοποθετήσουν, έστω και αναπληρωματικά μέλη, άτομα άσχετα με το αντικείμενο για το οποίο θα ασχοληθούν, αρκεί να ψηφίζουν ότι λέει ο Δήμαρχος.
    Αλλά αυτό που μου κάνει εντύπωση είναι ότι και κάποια σοβαρά άτομα της Συμπολιτείας, άχνα δεν έβγαλαν.
    Επίσης πόσο απροετοίμαστοι είχαν κατέβει σε ένα τόσο σοβαρό Δημοτικό Συμβούλιο; Ακόμα και το φροντιστήριο που είχαν κάνει στον υποψήφιο για το Ινστιτούτο, είχε βουίξει η Κύμη τις προηγούμενες μέρες, ήταν στο πόδι και απέτυχαν.
     Βέβαια κατάλαβαν τι σημαίνει απλή αναλογική και σίγουρα θα λάβουν τα μέτρα τους, αλλά έχω εμπιστοσύνη στα νέα μέλη της ελάσσονος αντιπολίτευσης, ότι θα τιμήσουν τους ψηφοφόρους τους.
     Τέλος θα πρέπει να καταλάβουν ότι < Συνεργασία > σημαίνει ότι πρέπει να ανταλλάσσεις απόψεις πριν αποφασίσεις και όχι να προσπαθείς να επιβάλεις τις απόψεις σου.
    

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου