Σάββατο 26 Οκτωβρίου 2019

Περί Νερου!

Η εικόνα ίσως περιέχει: 4 άτομα, , τα οποία χαμογελούν, άτομα κάθονται, πίνακας και εσωτερικός χώρος
      Έγινε μια συνάντηση, δεν θα έλεγα σύσκεψη, απλά αλληλογνωριμίας με τον νέο Αντιπρόεδρο της ΔΕΥΑΚΑ κ. Καραγιάννη, στο γραφείο του κ. Αντιδημάρχου Κύμης. Δεν γίναμε σοφότεροι και δεν ενημερωθήκαμε για λύση του προβλήματος, γιατί ο κ. Καραγιάννης είναι στο στάδιο της ενημέρωσης και όχι της αντιμετώπισης των προβλημάτων. Έχει διάθεση και όρεξη, αλλά όλα αξιολογούνται εκ του αποτελέσματος. Θα δούμε , απλά δεν υπάρχει χρόνος !

      Μας ενημέρωσε ο κ. Αντιπρόεδρος, ότι έχει καθαρισθεί η πηγή στα Μανίκια και ότι συνεργείο με προσωπικό από Αλιβέρι αποκαθιστά βλάβες στο δίκτυο επί του ορεινού τμήματος. Έτερον ουδέν.
      Βέβαια στην περιοχή της Κύμης το συνεργείο του ενός ατόμου αποκαθιστά βλάβες.
      Να επαναλάβω για άλλη μια φορά ότι πρέπει:
      1. Να προσληφθεί μηχανολόγος για την περιοχή Κύμης για συντήρηση αντλιοστασίων και δικτύου και την διαχείριση του νερού.
      2. Να προσληφθεί προσωπικό.
      3. Να ολοκληρωθούν οι συνδέσεις στην Κύμη με το νέο δίκτυο και να απομονωθεί το παλαιό.
      4. Να πραγματοποιηθούν γεωτρήσεις στην περιοχή από Ι.Μ. Σωτήρα μέχρι Κελιά, ώστε να μην χρειάζεται να ¨ανεβαίνει " το νερό, αλλά να"κατεβαίνει".
     Αυτά και ας κλείσει και ένα ραντεβού ο νέος Αντιπρόεδρος με τον πρώην Δήμαρχο κ. Θωμά. Είναι ο καταλληλότερος για να δώσεις την πραγματική εικόνα της κατάστασης. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου