Τετάρτη 1 Σεπτεμβρίου 2021

Ενημέρωση 4 - Βασικά Μαθήματα Αλληλογραφίας

 


Περί Συνεδρίασης Συμβουλίου Κοινότητας Κύμης.

       Κατόπιν επιμόνου αιτήματος Δημοτών που τους ενδιαφέρουν τα θέματα της ημερησίας διάταξης της συνεδρίασης του Συμβουλίου και για τους λόγους για τους οποίους αναβλήθηκε η συνεδρίαση, παραθέτουμε τα παρακάτω προς ενημέρωση κάθε ενδιαφερομένου.

       Μετά την αποστολή της Πρόσκλησης για την συνεδρίαση του Συμβουλίου της Κοινότητας Κύμης, η οποία προέβλεπε την με τηλεδιάσκεψη υλοποίηση της συνεδρίασης στις 3 Σεπτεμβρίου 2021, οι παρακάτω Σύμβουλοι κκ. Πόγκας, Κουτέλου , Νιδρώτης και Γαλάνη υπέβαλαν το παρακάτω έγγραφο  1,  ο Θεός να το κάνει έγγραφο, με το οποίο ζητούσαν την αναβολή της συνεδρίασης. Υπόψη ότι ο προγραμματισμός έχει ανακοινωθεί από τον Σεπτέμβριο 2019 την 1η Παρασκευή εκάστου μηνός και έγινε υπενθύμιση τον  Ιούλιο του 2021. Επίσης να επισημάνουμε ότι τα θέματα ήταν σχετικά με την έκτακτη συνεδρίαση του Συμβουλίου που είχαν ζητήσει οι ίδιοι    Σύμβουλοι τις παραμονές της Κοιμήσεως της Θεοτόκου και δεν πραγματοποιήθηκε λόγο μη υπάρξεως απαρτίας. Σοβαρότητα μηδέν.

      Μετά την αποστολή του "εγγράφου", έγγραφο 1, με το αίτημα της αναβολής ο Πρόεδρος τους απάντησε με το παρακάτω μήνυμα:

Σχετ.: (α).30.08.2021/aggelos.msrgelis@gmail.com

          (β).Α.Π.12518/30.08.2021/Δ.Ε. Κύμης.
          (γ).  Αριθμ. Πρωτ.: ΔΙΔΑΔ/Φ.69/177/οικ. 16474-23/8/2021.
 
           Σε συνέχεια (α) σχετικού και μετά το αίτημα που υποβλήθηκε με το (β) όμοιο, από τους Συμβούλους της Κοινότητας Κύμης κκ Κουτέλου Νιδρώτη, Πόγκα και Γαλάνη, η συνεδρίαση του Συμβουλίου της Κοινότητας Κύμης, της 03.09.2021 αναβάλλεται. 
           Οι κ.κ. Σύμβουλοι να προτείνουν ημερομηνία και ώρα υλοποίησης της συνεδρίασης, μέχρι 10.09.2021,δλδ μέχρι 07.09.2021,  με την ίδια ημερησία διάταξη, λαμβάνοντας υπόψη ότι κατά πάσα πιθανότητα και με βάση το (γ) σχετικό θα πραγματοποιηθεί διά ζώσης. Εάν δεν επιτραπεί θα γίνει με τηλεδιάσκεψη.
           Η ημέρα της πρώτης Παρασκευής εκάστου μηνός για την πραγματοποίηση των συνεδριάσεων του Συμβουλίου, έχει καθορισθεί από το 2019 με απόφαση του Συμβουλίου, η δε ώρα προσδιορίστηκε μετά  από αίτημα του κ. Αντιδημάρχου, λόγο υποχρέωσης του, τις βραδινές ώρες.
            Ο κ. Γενικός Γραμματέας του Δήμου παρακαλείται να αναστείλει την ενεργοποίηση του συστήματος για τηλεδιάσκεψη, μέχρι να οριστικοποιηθεί ο τρόπος και η ημερομηνία-ώρα της συνεδρίασης.

            Να επισημάνουμε ότι ο Πρόεδρος τους ζήτησε να προτείνουν ημερομηνία και ώρα και δεν τους πρότεινε κάτι  ώστε να συμφωνήσουν μαζί του, όπως αναφέρουν στο έγγραφο  2. Επίσης δεν "ενημερώνουν" αλλά "γνωρίζουν την πρότασή τους" .Τους ζήτησε να προτείνουν ημερομηνία μέχρι 10 Σεπτεμβρίου 2021 και πρότειναν στις 13 Σεπτεμβρίου 2021, χωρίς ώρα όπως αναφέρουν στο έγγραφο 2.

            Μετά τα παραπάνω τους ζητάμε να σοβαρευτούν και να αναλογισθούν τις ευθύνες τους . Η Κοινότητα Κύμης απαιτεί σοβαρότητα ευθύνη και σεβασμό.

             Η ημερομηνία και ώρα της Συνεδρίασης θα καθορισθεί αφού μελετηθούν τα δεδομένα. 


              Έγγραφο  1                            Έγγραφο  2

    Σχόλια : Στη σοβαρότητα αναφερόμαστε λαμβάνοντας υπόψη την εμφάνιση του εγγράφου 1 και συγκρίνοντας τις υπογραφές των Συμβούλων που δεν μοιάζουν και πολύ κάποιες μεταξύ των στα δύο έγγραφα!.



  



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου