Τετάρτη 29 Σεπτεμβρίου 2021

Συνεδριάζει με τηλεδιάσκεψη το Συμβούλιο της Κοινότητας Κύμης.

 

Παρακαλείσθε (προς τους  αποδέκτες της πρόσκλησης) όπως συμμετάσχετε στην 11η συνεδρίαση του Συμβουλίου της Κοινότητας Κύμης που θα πραγματοποιηθεί με τηλεδιάσκεψη, λόγω έκτακτων συνθηκών που επικρατούν στην χώρα από την εξάπλωση της επιδημίας του κορωνοϊού την 01/10/2021, ημέρα Παρασκευή και ώρα 20.00, για τη λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα.  Υπόψη ότι  ουδείς Σύμβουλος υπέβαλε θέμα για την ημερησία διάταξη μέχρι την ημερομηνία που είχε καθορισθεί, παρά την έγκαιρη ενημέρωση. Σε περίπτωση μη υπάρξεως απαρτίας η συνεδρίαση θα υλοποιηθεί εκ περιφοράς την επομένη και μέχρι την 18.00 ω.

1.            Σχέδιο Κανονισμού Λειτουργίας Λαϊκών Αγορών

Εισήγηση από Πρόεδρο Κοινότητας . Το σχέδιο του Κανονισμού έχει προωθηθεί στους Συμβούλους για έγκαιρη ενημέρωση  και υποβολή προτάσεων.

2.            Σχέδιο Τεχνικού Προγράμματος Κοινότητας Κύμης.

Εισήγηση από Πρόεδρο Κοινότητας.  Το σχέδιο του Τεχνικού Προγράμματος που εισηγείται ο Πρόεδρος έχει αποσταλεί στους τοπικούς Συμβούλους   για έγκαιρη ενημέρωση  και υποβολή προτάσεων.

3.             Αίτημα κ. Σταμάτη Χονδρογιάννη για παραχώρηση χώρου στάθμευσης.

Εισήγηση από Πρόεδρο Κοινότητας 

4.         Τοποθέτηση  από Αντιδήμαρχο Δ.Ε. κατά την κρίση του. 

5.         Ενημέρωση από Πρόεδρο για τα πεπραγμένα και περί των μέχρι τώρα εκδηλώσεων από την προηγούμενη συνεδρίαση του Συμβουλίου μέχρι σήμερα

ΣΧΟΛΙΑ

16.09.2021 : Υπενθύμιση προς Συμβούλους για την ημερομηνία συνεδρίασης του   Συμβουλίου και υποβολή θεμάτων για την Συνεδρίαση .

21.09.2021Αποστολή προς Συμβούλους του Σχεδίου   του Κανονισμού Λαϊκών Αγορών που διαβίβασε η αρμόδια υπηρεσία του Δήμου για ενημέρωση και σχολιασμό κατά την συνεδρίαση του Συμβουλίου.

26.09.2021 : Αποστολή προς Συμβούλους του Σχεδίου του Τεχνικού Προγράμματος του 2022 της Κοινότητας Κύμης που συνέταξε ο Πρόεδρος για ενημέρωση και σχολιασμό κατά την συνεδρίαση του Συμβουλίου

27.09.2021 : Αποστολή Πρόσκλησης για πραγματοποίηση της Συνεδρίασης. Η Πρόσκληση επιδίδεται στους Συμβούλους τρεις(3) τουλάχιστον πλήρεις ημερολογιακές ημέρες πριν από την ημέρα της συνεδρίασης.(α.α. εγκυκλίου 88/59846/21.08.2019/ΥΠΕΣ).  Μέχρι τότε δεν έχει υποβληθεί κάποιο θέμα προς την Κοινότητα Κύμης, προκειμένου να συμπεριληφθεί στην ημερησία διάταξη των θεμάτων.

28.09.2021 : Κατάθεση από Σύμβουλο στην γραμματεία της Δ. Ε. Κύμης εγγράφου με προτάσεις για το Τεχνικό Πρόγραμμα της Κοινότητας Κύμης, χωρίς να αναφέρεται αποδέκτης του εγγράφου, αλλά αναφέροντας στην εισηγητική παράγραφο " ...προς τον Δήμο Κύμης - Αλιβερίου". 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου