Πέμπτη 23 Σεπτεμβρίου 2021

Παράταση στο προσωπικό καθαριότητας.

 



Σχετ. : Φ. 100.11.12408/27.08.2021/Κοινότητα Κύμης.

              Κατά πληροφορίες το αίτημα που υποβάλλομαι με το σχετικό και το οποίο παραθέτουμε αυτούσιο,  ώστε    να δοθεί  παράταση στη  σύμβαση  με το προσωπικό καθαριότητας πρόσληψης από τον Δήμο, τα δύο(2) άτομα δλδ που έχει η Δ.Ε.Κύμης, επειδή δεν θα έχει προσληφθεί έγκαιρα το οκτάμηνο κοινωφελούς εργασίας του ΟΑΕΔ, προωθήθηκε και μαθαίνουμε ότι θα δοθεί δίμηνη παράταση στην σύμβασή τους, δλδ μέχρι τέλους του χρόνου. Ελπίζουμε ότι οι πληροφορίες θα επαληθευθούν.  

ΘΕΜΑ: Εκ νέου Αίτημα για Προσωπικό Καθαριότητας και Χειρωνακτικών Εργασιών.

ΣΧΕΤ.:    

1.  Υποβάλουμε εκ νέου αίτημα για την παράταση της εργασιακής σχέσης του προσωπικού καθαριότητας και χειρωνακτικών εργασιών, γιατί όπως γνωρίζετε,   τον Οκτώβριο του 2021   λήγει ο χρόνος εργασίας για το προσωπικό που είχε προσληφθεί από τον Δήμο    τον Φεβρουάριο του 2021 και από ότι είναι σαφές δεν θα έχουν προσληφθεί ακόμα οι κοινωφελούς εργασίας από ΟΑΕΔ.

2. Μετά την λήξη της εργασίας των παραπάνω εργαζομένων, θα υπάρχουν τα παρακάτω άτομα για όλη την Δ.Ε.Κύμης όπου περιλαμβάνονται η καθαριότητα της Κοινότητας Κύμης , των Νεκροταφείων ολοκλήρου της Δ.Ε Κύμης   και των Τοπικών Κοινοτήτων, καθώς και των χώρων πέριξ των κάδων απορριμμάτων.

                   α.  Οδική Καθαριότητα : Κανείς (0)

                   β.  Συνεργείο Χειρωνακτικών Εργασιών ένας (1)

 3. Μετά τα παραπάνω θεωρούμε αναγκαία την πρόσληψη προσωπικού για διάστημα τεσσάρων (4) μηνών από 1η Οκτωβρίου τουλάχιστον ανά δύο(2) άτομα για τα συνεργεία καθαριότητα και δύο(2) άτομα συνεργείο χειρωνακτικών εργασιών, λαμβανομένου υπόψη και των εργασιών προετοιμασίας για τον χειμώνα..

4.    Παρακαλούμε για τις κατά την κρίση σας ενέργειες.


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου