Σάββατο 23 Ιουνίου 2012

Αγώνας για την καθαριότητα και την αποψίλωση αυλών και αγροκτημάτων.

    Αγώνα διεξάγει καθημερινά η Δημοτική Κοινότητα Κύμης, με την βοήθεια της Δημοτικής Ενότητας και την υποστήριξη του Δήμου Κύμης - Αλιβερίου, προκειμένου να διατηρηθεί το υψηλό επίπεδο καθαριότητας της Κύμης και τη Παραλίας. 
       Με το μειωμένο προσωπικό καθαριότητας και με την μείωση του χρηματικού ποσού για καύσιμα και ανταλλακτικά, ο αγώνας καθημερινά είναι σκληρός και ανελέητος, όπως μας δήλωσε και ο Αντιδήμαρχος καθαριότητας κ. Βασίλης Παππάς. 
      
        Το μεγάλο πρόβλημα όμως είναι η καθαριότητα αυλών εντός οικισμών, που προβλέπεται από τον νόμο η αποψίλωση και η καθαριότητα και που δεν είναι εύκολος ο εντοπισμός ιδιοκτητών και ιδιαίτερα κληρονόμων.
      Όλοι πρέπει να βοηθήσουμε στην  καθαριότητα και των αγροκτημάτων, καθαρίζοντας πρώτα τα δικά μας, προκειμένου να εξασφαλίσουμε μια ασφαλή πόλη και ύπαιθρο.

       Παράκληση από  την Δημοτική Κοινότητα Κύμης, " Ενημερώστε μας για τους ιδιοκτήτες εγκαταλειμμένων αυλών και αγροκτημάτων, προκειμένου να τους ενημερώσουμε για τις υποχρεώσεις τους και τις ευθύνες τους.Τουλάχιστον να γνωρίζουν "
         

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου