Κυριακή 27 Οκτωβρίου 2013

Η Πρώτη Προεκλογική Συγκέντρωση-Μέγα Πλήθος Μέγα Πάθος.

ΓΙΑΤΙ  ΌΛΟΙ ΜΑΖΊ  ΜΠΟΡΟΥΜΕ.

          Πραγματοποιήθηκε σήμερα Κυριακή 27 Οκτ. 2013 στο κέντρο "Γαλήνη", στο Πυργί, η πρώτη προεκλογική συγκέντρωση του συνδυασμού "ΝΕΟΙ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ", που   ο σημερινός  Δήμαρχος κ. Δημήτρης Θωμάς,  ως ο επικεφαλής, θα διεκδικήσει και πάλι τον δήμο, προκειμένου να συνεχίσει και να ολοκληρώσει το έργο που έχει ξεκινήσει από το 2011. 
         Σε μια δύσκολή εποχή, με μειωμένα τα έσοδα του Δήμου κατά 80% από το 2010, ο κόσμος της περιοχής του Δήμου, έδειξε με την παρουσία του  και το χειροκρότημά του , ότι δεν είναι καιρός για πειράματα. Η θητεία και τα έργα του Δημάρχου αποτελούν την εγγύηση και την ελπίδα για ένα μέλλον παραγωγικό και όχι ένα μέλλον αβέβαιο με πειράματα.
         Στη συγκέντρωση ήταν κόσμος από όλο το Δήμο, από όλες τις ηλικίες, ούτε καρέκλα υπήρχε αλλά ούτε και χώρος να καθίσεις όρθιος.
         Ένας ανεξάρτητος συνδυασμός, μακρυά από κόμματα και πολιτικές σκοπιμότητες είναι η λύση για την τοπική αυτοδιοίκηση. Είναι η λύση για ένα καλύτερο αύριο για τον τόπο, για ένα καλύτερο τόπο, για μια περιοχή που την έχει εγκλωβίσει η ανεργία.
       Οι Δημότες του Δήμου Κύμης - Αλιβερίου, έχουν πλέον καταλάβει. Έπαθαν και έμαθαν. Τώρα ξέρουν, οτι:

ΟΛΟΙ   ΜΑΖΙ     ΜΠΟΡΟΥΜΕ 

1 σχόλιο: