Κυριακή 23 Φεβρουαρίου 2014

Οι εν Αττική Κυμαίοι έκοψαν την πίτα τους.

 
Σήμερα  Κυριακή 23 Φεβρουαρίου 2014 και στις 12.00, ο Σύλλογος των εν Αττική Κυμαίων στο κατάμεστο εντευκτήριο του Συλλόγου στην Αθήνα, Γερανίου 44,  έκοψε  την πίτα του Συλλόγου.
      Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Υφυπουργός κ. Συμεών Κεδίκογλου, ο Δκτής του Νοσοκομείου Σωτηρία Χειρουργός εκ Κύμης κ. Παπασταματίου Μιλτιάδης, ο ομότιμος Καθηγητής Κυτταρολογίας κ. Αντωνακόπουλος Γεώργιος και ο υποψήφιος Δήμαρχος Κύμης - Αλιβερίου  κ. Ευάγγελος Αμπελιώτης.  Τον Δήμο Κύμης - Αλιβερίου εκπροσώπησε ο Πρόεδρος του Συμβουλίου της Δημοτικής Κοινότητας Κύμης κ. Άγγελος Μαργέλης, ο οποίος μετέφερε και τις ευχές του Δημάρχου Κύμης - Αλιβερίου κ. Δημητρίου Θωμά και της Αντιδημάρχου κ. Αρετής Μπάτσα για μια καλύτερη χρονιά.

      Ο Υφυπουργός κ. Σ. Κεδίκογλου ενημέρωσε τα μέλη του Συλλόγου για την δημιουργία του σχολείου για άτομα - μαθητές με ειδικές ανάγκες, για την πλαισίωση και συμπλήρωση του εκπαιδευτικού προσωπικού δημοτικών, γυμνασίων και λυκείων του Δήμου και για το ολοήμερο 2ο Δημοτικό Σχολείο της Κύμης. Ιδιαίτερα στάθηκε στις αποφάσεις που είδη έχει λάβει για την λειτουργικότητα του "Μυλωνοπούλειου", το οποίο με  την ολοκλήρωση του έργου μετά της άοκνες προσπάθειες του Δημάρχου κ. Δ.Θωμά  και την διάθεση από την Περιφέρεια 600.000 ευρώ, θα μετατραπεί σε κέντρο περιβαντολογικής εκπαίδευσης όλων των σχολείων της Ελλάδας και όχι μόνο. 
      Στη συνέχεια ο Αντιπρόεδρος του Συλλόγου και Πρόεδρος του Συμβουλίου της Δημοτικής Κοινότητας Κύμης κ. Α. Μαργέλης ενημέρωσε τα μέλη του Συλλόγου για τα παρακάτω θέματα:
      -Εργασίες για ανάπλαση ιστορικού κέντρου Κύμης.
      - Συνέχιση εργασιών στο σπίτι του "Γ.Παπανικολάου".
      - Κατασκευή πλατειών στην Κύμη (Δομίνικου Θεοτοκόπουλου & Αφών Μητρά)
      - Μυλωνοπούλειο.      
      - Συνέχιση εργασιών στο Λιμάνι Κύμης.    
      - Δημιουργία  χώρων στάθμευσης στην Κύμη (Γηροκομείο κλπ). 
      - Ενημέρωση για την εφαρμογή του τεχνικού προγράμματος 2013.
      - Β' Βιολογικός Σταθμός Κύμης.
      - Νεκροταφείο Εισοδίων Παναγίας Κύμης
      - Ανακατασκευή Ι.Ν. Αγίας Μαρίνας Σουτσίνι Κύμης.
    Τέλος ο κ. Α. Μαργελης ανακοίνωσε ότι προτίθεται να είναι υποψήφιος για το Συμβούλιο της Δημοτικής Κοινότητας Κύμης  στις προσεχείς Εκλογές.
    Την όλη εκδήλωση έκλεισε ο Πρόεδρος του Συλλόγου, ο οποίος ενημέρωσε τα μέλη για τις δραστηριότητες του Συλλόγου το 2013 και το σχεδιασμό για το 2014. Επέδωσε δε αντίγραφο της τιμητικής διάκρισης που απένειμε ο Σύλλογος κατά την εορτή του Αγίου Αθανασίου στην Κύμη στον μαθητή Δούκα Σουφλέρη, στη μνήμη του Ναυάρχου Ν. Παππά, στη σύζυγό του. Τέλος  ευχαρίστησε   την Αντιπρόεδρο του Συλλόγου κ. Βότση   για την προετοιμασία της όλης εκδήλωσης και τις κυρίες του Συλλόγου, για την προσφορά των εδεσμάτων, τα οποία τίμησαν ανάλογα οι συμμετέχοντες.
    Στη συνέχειας αποδόθηκαν οι δέουσες τιμές στα εδέσματα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου