Παρασκευή 7 Φεβρουαρίου 2014

Συνεδρίασε το Συμβούλιο της Δημοτικής Κοινότητας Κύμης.

Σήμερα,   Παρασκευή  7  Φεβρουαρίου  2014  και ώρα    11.00   στο χώρο συνεδριάσεων του Συμβουλίου της Δημοτικής Κοινότητας Κύμης, Ιππ. Βάχλα 14, 1ος όροφος,   συνεδρίασε  το Συμβούλιο  για τα παρακάτω θέματα και έλαβε τις παρακάτω αποφάσεις:
1.            Κατόπιν εγγράφου της ΑΔΘ-ΣΕ/Επιτροπή Άρθου 8 με ΑΠ: ΔΥ/16/01/2014, σχετικά την απόφαση πρότασης της Δ.Κ.Κύμης που αφορά την ονοματοθεσία οδού με το όνομα Δ. Τρίμη, έλαβε  εκ νέου απόφαση, χωρίς την συμμετοχή του Συμβούλου της Δ.Κ.Κύμης κ.Αντώνη Τρίμη, λόγω συγγένειας με τον Δ. Τρίμη, που αποτελούσε προϋπόθεση για να ισχύσει  η ομόφωνη απόφαση  που συμφωνεί  με την πρόταση της Δ.Κ.Κύμης.
2.            Αποφάσισε να εγκρίνει τις εισηγήσεις του Προέδρου για προεγκρίσεις, ανανεώσεις και χορηγήσεις αδειών καταστημάτων.
Πραγματοποιήθηκε        ενημέρωση από τον Πρόεδρο για δραστηριότητες της Δ.Κ.Κύμης από την προηγούμενη συνεδρίαση του Συμβουλίου  μέχρι σήμερα.
Τέλος πραγματοποιήθηκε η Κοπή πίτας Δ.Κ.Κύμης, το φλουρί της οποίας έπεσε μεταξύ των κομματιών των Συμβούλων κ. Δαφνή και Τρίμη.
Και του χρόνου!





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου