Κυριακή 9 Οκτωβρίου 2016

Λαύριο - Κύμη : 75 - 69

Στο κακό παιχνίδι της Κύμης από το 17’ μέχρι το 27’ απέδωσε την ήττα από το Λαύριο ο Βασίλης Μπρατσιάκαος. 
Ο τεχνικός των νεοφώτιστων στην Basket League τόνισε πως το Λαύριο υποτίθεται πως θα είχε το άγχος της πρεμιέρας και πιστεύει πως οι πρώτες άμυνες ήταν εκτός τακτικής. Στο τραγικό δεκάλεπτο, θεωρεί πως έγιναν πολλά λάθη και δεν κατάφεραν να πλησιάσουν στο σκορ και να μπουν στο ματς. Θεωρεί πως αντιμετώπισαν προβλήματα από τους Γιανγκ και Μπολντς και άφησαν πολλά ελεύθερα σουτ, ενώ στάθηκε και στα προβλήματα των Γκριν και Μούσα. 

Αναλυτικά: «Θέλω να δώσω, πρώτα από όλα, συγχαρητήρια στο Λαύριο και στο φίλο μου, τον Χρήστο Σερέλη, για την εξαιρετική δουλειά του. Κάθε χρόνο και καλύτερος, σήμερα ήταν ένα μεγάλο ντέρμπι για εμάς, όπως και για το Λαύριο. Υποτίθεται ότι το Λαύριο θα είχε περισσότερο άγχος, ενώ στην πραγματικότητα το είχαμε εμείς και αυτό φάνηκε στα πρώτα λεπτά που οι πρώτες μας επιθέσεις ήταν εκτός τακτικής, όπως και οι πρώτες άμυνες. 

Είχαμε ένα καταστροφικό δεκάλεπτο από 17’ μέχρι το 27’ που το Λαύριο ξέφυγε με 20 πόντους. Όταν κάνεις 26 λάθη, εκ των οποίων το Λαύριο βάζει 32 πόντους, δεν νομίζω πως έτσι έχεις μεγάλες πιθανότητες να κερδίσεις το παιχνίδι. Η ηρωική προσπάθεια της ομάδας να φτάσει το παιχνίδι στους 3 πόντους και να το διεκδικήσει, ήταν αυτό που θα κρατήσουμε από το παιχνίδι και θα ψάξουμε να συνεχίσουμε. 

Θα ψάξουμε να βελτιώσουμε τις καταστάσεις στο "1 προς 1", γιατί είχαμε πρόβλημα εκεί και από τον Γιανγκ και από τον Μπολντς, αφήσαμε πάρα πολλά ελεύθερα σουτ στο Λαύριο και τα εκμεταλλεύτηκε όλα, ακόμα και στα κοντινά σουτ δεν είχαμε καλά ριφλέξιονς στην μπάλα. Τα παιδιά έπαιζαν στην έδρα τους, είχαν υψηλά ποσοστά ευστοχίας από κάποιο σημείο και μετά, για αυτό και ήρθε η μεγάλη διαφορά. 

Εμείς σήμερα παίξαμε χωρίς δύο ξένους, οι οποίοι και ο Γκριν και ο Μούσα ήταν εκτός παιχνιδιού, είχαμε πολλές κακές ελεύθερες βολές από τους ψηλούς μας. Εντάξει, είναι πρεμιέρα, έχουμε ένα ολόκληρο πρωτάθλημα μπροστά μας να βελτιωθούμε και να παίξουμε το μπάσκετ που θέλουμε, νομίζω πως έχουμε ολόκληρη την εβδομάδα μπροστά μας να δουλέψουμε καλά και να ξεκινήσουμε νικηφόρα την πρώτη αγωνιστική στην έδρα μας με τον Κόροιβο».
Πηγή : Sport fm.gr

4 σχόλια:

  1. Χαίρομαι Άγγελε διότι υποδεικνύεται ότι, δεν είσαι με αυτούς τους Κυμαίους οι οποίοι, χαίρονται όταν χάνει ο Γυμναστικός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν μπορεί να είσαι Κουμιώτης και να μην χαίρεσαι με τις νίκες ή να λυπάσαι με τις ήττες μιας ομάδας της Κύμης.
    Φίλαθλος πάντα, ποτέ οπαδός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή