Δευτέρα 31 Οκτωβρίου 2016

Αλλαγή Πορείας;

Αποτέλεσμα εικόνας για διαφημίσεις 2016 Κόπηκε η διαφήμιση από ιστολόγιο της Χαλκίδας και αυτόματα σταμάτησαν και οι αναρτήσεις για τις δραστηριότητες των θυγατρικών. Αυτό βέβαια αποδεικνύει τρία πράγματα:
1ο. Τα μέχρι τώρα σχόλια ήταν αποτέλεσμα της διαφήμισης και δεν είχαν σκοπό την ενημέρωση αλλά την προβολή των διαφημιζομένων. Φυσιολογικό θα μου πείς!
2ο. Είχε δίκαιο διαχειριστής άλλου ιστολογίου (Κ.Α.), που είπε ότι δύσκολη εποχή, κόπηκε το χρήμα κόπηκε και η ενημέρωση.
3ο. Η συνέντευξη του Περιφερειάρχη για τις μελέτες του 1ου ΔΣ Κύμης έφαγε την διαφήμιση; Ήταν πριν ή μετά την διακοπή της συνεργασίας ;

Αλλά θα μου πεις, όταν έχεις έξοδα θα πρέπει να έχεις και έσοδα. Πως αλλιώς θα επιβιώσεις; Και είναι προφανές ότι λάθη δεν συγχωρούνται, παρά την ομολογούμενη μεγάλη προσπάθεια του ιστολογίου. Ίσως βέβαια να υπάρχουν και άλλοι λόγοι, όπως οικονομικοί ή αποχαρακτηρισμού και αλλαγή πορείας αμφοτέρων. Ποιος ξέρει; Πάντως κατά καιρούς μαθαίναμε και πράγματα εκ των απορρήτων, λόγο πηγών του ιστολογίου.

Μην κοιτάς αναγνώστη ότι εμείς δεν έχουμε διαφημίσεις, είναι γιατί το ιστολόγιό μας δεν είναι επαγγελματικό, αλλά ερασιτεχνικό και έχει σαν σκοπό την σωστή και κατά το δυνατόν αμερόληπτη ενημέρωση των απανταχού Κυμαίων.

10 σχόλια:

  1. Έχετε και εσείς τέτοιους. Περιμενουν να μαζέψει το αφεντικό σας τα δεκάευρα για να πληρωθούν. Και αυτό παραμύθι είναι. Κοροϊδεύουν το δημοσιογράφο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν καταλαβαίνω τι θες να πεις, ίσως εσύ να ξέρεις πράγματα που εγώ δεν ξέρω.Εάν τα χρέη του Δήμου οφείλονται στο Θωμά, τότε γιατί να μαζεύει δεκάευρα;Και τα δεκάευρα από που τα μαζεύει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Θα σου εξηγήσω Άγγελε μετά την ανακοίνωση του Πορίσματος. Βλέπω ότι και εδω σε κρατάνε στο σκότος. Πάντως οι άλλοι κατάλαβαν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

      Διαγραφή
  4. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή