Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου 2019

Ενημέρωση από κ. Αγγελοπούλου - Διοικήτρια Νοσοκομείου Κύμης.

Αποτέλεσμα εικόνας για Διοικήτρια Νοσοκομείου Κύμης
Την 3η Σεπτεμβρίου 2019 ημέρα Τρίτη η Δημοτική Σύμβουλος κ. Μπάτσα Αρετή, συνοδευόμενη από τον Πρόεδρο της Κοινότητας Κύμης κ. Μαργέλη Αγγελή και την Σύμβουλο της Κοινότητας κ. Κατερίνα Κουτέλου, επισκέφθηκαν την Διοικήτρια του Νοσοκομείου Κύμης " Γ.Ν.Παπανικολάου" κ. Βασιλική Αγγελοπούλου και ενημερώθηκαν για θέματα κοινού ενδιαφέροντος.
Αποτέλεσμα της συνάντησης ήταν και η έκδοση ψηφίσματος, που περιλαμβάνει στοιχεία από την ενημέρωση, από το Συμβούλιο της Κοινότητας Κύμης, το οποίο και παρατίθεται αυτούσιο:

ΨΗΦΙΣΜΑ

Συνεπώς οι παρεχόμενες υπηρεσίες θα πρέπει να είναι συνεχόμενες, επαρκείς αλλά και με στόχευση στην αναβάθμισή τους.
Ως εκ τούτου θα πρέπει το αρμόδιο Υπουργείο να συνδράμει ώστε :
·         Να αυξηθούν τα όρια του Προϋπολογισμού του Νοσοκομείου Κύμης ώστε να καλυφθούν επικουρικές θέσεις Ιατρών αλλά και Ακτινολόγων ενόψει και της λειτουργίας του Αξονικού Τομογράφου.
·           Να εγκριθεί η τροποποίηση του οργανισμού του ΓΝ-ΚΥ Κύμης όπως ζητήθηκε από τη Διοίκηση του ΓΝ-ΚΥ Κύμης την 14η Μαΐου 2019.
Ν       Να ανεξαρτητοποιηθεί το Νοσοκομείο Κύμης  από το Νοσοκομείο Χαλκίδας.

Ευελπιστούμε ότι, με την αναβάθμιση των παρεχομένων υπηρεσιών του ΓΝ-ΚΥ Κύμης αλλά και την αξιοποίηση του Ινστιτούτου Παπανικολάου σε συνδυασμό με τη λειτουργία της οικίας του μεγάλου επιστήμονα, η Κύμη θα καταστεί πρότυπη πόλη Υγείας, αποδίδοντας φόρο τιμής στον Κυμαίο ευεργέτη της ανθρωπότητας Γεώργιο Ν.Παπανικολάου.

1 σχόλιο: