Τετάρτη 4 Μαρτίου 2020

Ενημερωτική Σύσκεψη στο Νοσοκομείο Κύμης!

   Πραγματοποιήθηκε σήμερα 04 Φεβ. 2020 ενημερωτική σύσκεψη στο  Νοσοκομείου Κύμης  Στην σύσκεψη παρευρέθηκαν ο Αντιδήμαρχος κ. Θεοδώρου, ο Πρόεδρος της Κοινότητας Κύμης κ. Μαργέλης και ο Σύμβουλος της Κοινότητας κ. Πόγκας. Την ενημέρωση πραγματοποίησε η Διοικήτρια κ. Αγγελοπούλου και απάντησε σε ερωτήσεις που τέθηκαν από τους συμμετέχοντες.
   Εν ολίγοις ο υποτιθέμενος ασθενής θα αναλαμβάνεται από την πύλη του Νοσοκομείου από την ειδική ομάδα δράσης του Νοσοκομείου, θα οδηγείται σε ειδικούς χώρους και θα ακολουθεί το ειδικό πρόγραμμα που προβλέπεται για εξετάσεις και λήψεις δειγμάτων. Οι συνοδεύοντες, εάν υπάρχουν , θα αναμένουν την εξέλιξη σε ειδικούς χώρους, στην είσοδο του Νοσοκομείου.
   Το Νοσοκομείο είναι εξοπλισμένο με τα προβλεπόμενα μέσα, φάρμακα  και υλικά και συνεχώς εκπαιδεύει το προσωπικό του με τα νεώτερα στοιχεία που έρχονται στην επιφάνεια από την εξέλιξη της νόσου. Έχουν είδη δημιουργηθεί και οι προβλεπόμενοι χώροι για την απομόνωση των πιθανά ασθενούντων από την νόσο και  την προστασία των άλλων ασθενών.
   Η εντύπωση που δημιουργήθηκε είναι ότι είμαστε σε καλά και έμπειρα χέρια .
   Και να μην ξεχνάτε να πλένεται τα χέρια σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου