Σάββατο 7 Μαρτίου 2020

Συνεδρίασε το Συμβούλιο της Κοινότητας Κύμης.


   
Την  06/03/2020, ημέρα Παρασκευή και ώρα 18.00  . στο χώρο  συνεδριάσεων  του Συμβουλίου  της Δημοτικής Κοινότητας Κύμης συνεδρίασε το Συμβούλιο της Κοινότητας, σε τακτική δημόσια συνεδρίαση για τη λήψη αποφάσεων στα παρακάτω θέματα  της  ημερήσιας  διάταξης:


1. Ενημέρωση περί του σεμιναρίου Αστροφυσικής  & Αστρονομίας. 
            Η Σύμβουλος κ. Κουτέλου ενημέρωσε τα μέλη για το σεμινάριο   Αστρονομίας και Αστροφυσικής, που θα πραγματοποιηθει στην Κύμη από τον Κυμαίο Δρ. του Πανεπιστημίου Αθηνών κ. Αντώνιο Αντωνίου, με εναρκτήρια διάλεξη στις 28 Μαρτίου 2020. Λεπτομέρειες με ιδιαίτερες ανακοινώσεις.
2. Ενημέρωση περί συνεορτασμού « Απελευθέρωση της Εύβοιας» και « Ημέρας Μνήμης Τχη Ι. Βελισσαρίου»
          Η Σύμβουλος κ. Γαλάνη ενημέρωσε τα μέλη για την πρόταση συνεορτασμού των δύο εκδηλώσεων στην Κύμη, τις επαφές  που έχουν γίνει και την ανταλλαγή απόψεων. Το θέμα είναι σε εξέλιξη.
3. Πρόταση περιορισμού των καταθετών στεφάνων κατά τις Εθνικές Εορτές.
         Ενεκρίθη η πρόταση του Προέδρου για την διευθέτηση του θέματος,με τροποποιήσεις, κατά πλειοψηφία(4-1), αρνητική η ψήφος του Προέδρου. Λεπτομέρειες στην απόφαση του Συμβουλίου.
4.  Ενημέρωση περί κορωνοίου.
         Ο Πρόεδρος ενημέρωσε τα μέλη για την ενημέρωση που έγινε από την Διοικήτρια του Νοσοκομείου κ. Αγγελοπούλου και την ικανοποίηση και την εμπιστοσύνη προς τα μέτρα που έχουν ληφθεί.
5.   Ενημέρωση περί Προϋπολογισμού Δήμου Κύμης – Αλιβερίου 2020.
         Ο Πρόεδρος ενημέρωσε τα μέλη για την συνεδρίαση του ΔΣ με θέμα την ψήφιση του Προϋπολογισμού του Δήμου. Το θέμα τώρα εντοπίζεται στην εφαρμογή του.
6.  Ενημέρωση περί καταστάσεως Νεκροταφείων.
         Ο Πρόεδρος ενημέρωσε τα μέλη για την πληρότητα των νεκροταφείων της Κύμης και την ανάγκη εκταφών.
7.  Ενημέρωση για πεπραγμένα από προηγούμενη συνεδρίαση Συμβουλίου, μέχρι την σημερινή.
        Ο Πρόεδρος ενημέρωσε τα μέλη, ότι μετά από σχετικές ενέργειες της Κοινότητας, για τις επισκέψεις που πραγματοποιήθηκα στην Κοινότητα Κύμης από την Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου, την έγκριση των τροποποιήσεων του κανονισμού των Νεκροταφείων, τα έξοδα που προβλέπει ο Προϋπολογισμός για τα αδέσποτα ζώα, καθώς και την έγκριση της οικονομικής επιτροπής για την πρόσληψη 12 ατόμων εις βάρος του Προϋπολογισμού του Δήμου.
8. Τέλος ορίστηκε Αναπληρωτής Προέδρου, λόγω απουσίας του Προέδρου για σοβαρούς προσωπικούς λόγους, ο Σύμβουλος κ. Λάμπρου Κων/νος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου