Τετάρτη 6 Μαΐου 2020

ΟΛ Ν Ευβοίας - Δράσεις!

 
 Σήμερα 06 Μαίου 2020 ο Ο. Λ. Ν. Ευβοίας, ανταποκρινόμενος στο αίτημα που υπέβαλε ο Πρόεδρος της  Κοινότητα Κύμης κ. Μαργέλης , άμεσα , την Δευτέρα υπεβλήθει το αίτημα σήμερα Τετάρτη με  τον Πρόεδρο του ΟΛΝΕ κ.  Παπανδρέου παρόντα και με ανάλογο συνεργείο, πραγματοποίησε απολύμανση στους χώρους του λιμανιού της Κύμης, χώρους αναμονής και έκδοσης εισιτηρίων, χώρους στάθμευσης οχημάτων ,παιδική χαρά, μαρίνα , στον νέο λιμένα και γενικά σε δημοφιλείς χώρους της Παραλίας.
   Με την ευκαιρία ο Πρόεδρος του ΟΛΝΕ ενημέρωσε για τα σχέδια του Οργανισμού για το Λιμάνι της Κύμης, την έγκριση από το ΔΣ και την οικονομική στήριξη για το μνημείο της Ναυτοσύνης των Κυμαίων, την διαμόρφωση του περιβάλλοντος χώρου και γενικά τις διάφορες λειτουργικές βελτιώσεις.
    Επίσης ενημέρωσε σχετικά με το αίτημα για απαλλαγεί από τα τέλη των επιχειρήσεων, ότι ήδη με απόφαση του ΔΣ του Οργανισμού, έχει εγκριθεί η απαλλαγή καταβολής για τρεις μήνες.
   Ο Πρόεδρος της Κοινότητας Κύμης, ευχαρίστησε τον Πρόεδρο του ΟΛΝΕ για την άμεση αντίδρασή του και για την παρουσία του.
   Στην ενημέρωση του Προέδρου συμμετείχαν ο αντιπρόεδρος του συλλόγου της Παραλίας " Η Λιανή Άμμος¨κ. Ν. Τσιβιτζής και η Τοπική Σύμβουλος κ. Γαλάνη

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου