Τετάρτη 5 Αυγούστου 2020

Κύμη Καλοκαίρι 2020

Με αυτόν τον τίτλο βαφτίσαμε τις δράσεις του καλοκαιριού του 2020 στην Κύμη που τις διοργάνωσε και τις παρουσίασε η Κοινότητα Κύμης.Η πρώτη εκδήλωση-δράση ήταν η έκθεση τοπικών προϊόντων στην κεντρική πλατεία της Κύμης και η δεύτερη η συναυλία του Βασίλη Λέκκα, στο θεατράκι του Μ.Ε.Σ.Κύμης.Και οι δύο εκδηλώσεις στέφθηκαν εν μέσω πανδημίας   και με όλα τα προβλεπόμενα μέτρα με εξαιρετική επιτυχία.
                        
Όταν ξεκινήσαμε τον Φεβρουάριο με την ανάθεση από τον Πρόεδρο της Κοινότητας στα μέλη του Συμβουλίου της υποχρέωσης για την υποβολή προτάσεων για δράσεις το καλοκαίρι, οι συνθήκες ήταν διαφορετικές και αλλιώς εξελίχθηκε η κατάσταση με την πανδημία του Covik-19.  Τέλος πάντων οι εκδηλώσεις πραγματοποιήθηκαν με επιτυχία και διαπιστώθηκε ότι οι Δημότες και οι επισκέπτες της Κύμης διψούν για πολιτιστικές εκδηλώσεις. Μας λείπουν!
Σε άλλες αναρτήσεις θα διαβάσετε λεπτομέρειες για αυτές τις εκδηλώσεις.
Η Κοινότητα Κύμης είχε προγραμματίσει και ένα σεμινάριο πέντε συνεδρίων αστροφυσικής και αστρονομίας με τον Δρ. Αντώνη Αντωνίου, το οποίο δεν πραγματοποιήθηκε και το προσπαθούμε όταν οι συνθήκες το επιτρέψουν. Δεν το ακυρώσαμε, απλά το αναβάλαμε.
Στο σημείο αυτό  κρίνω σκόπιμο να ευχαριστήσω την Ι.Μ Καρυστίας και Σκύρου όπου ο Μτροπολίτης κ. Σεραφείμ  εγκαινίασε και ευλόγησε τα τοπικά προϊόντα, τον Εφημέριο του Αγίου Αθανασίου πατέρα Απόστολο που βοήθησε την πραγματοποίηση της ΄έκθεσης τον Δήμο Κύμης-Αλιβερίου που στήριξε οικονομικά τις δράσεις της Κοινότητας, τον Αντιδήμαρχο κ. Θεοδώρου, την αρχηγό της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης ΔΣ  κ. Μπάτσα που με την εμπειρία της στα πολιτιστικά βοήθησε τα μέγιστα για την οργάνωση των εκδηλώσεων, τον Πρόεδρο της Ε.Ε.Β.Ε Κύμης & Περιχώρων κ. Τράκο, τον Πρόεδρο του Μ.Ε.Σ Κύμης κ. Πιτερό και τα μέλη του ΔΣ που και με την προσωπική τους εργασία συνέδραμαν στην εκτέλεση της συναυλίας, τους συμμετέχοντες εκθέτες, καλλιτέχνες και τεχνικούς και όλους όσους μας τίμησαν με την παρουσία τους.
Τέλος ειδικά θέλω να ευχαριστήσω την Σύμβουλο της Κοινότητας Κύμης κ. Κουτέλου που ήταν η ψυχή και όχι μόνο και των δύο εκδηλώσεών ,καθώς και την Σύμβουλο κ. Γαλάνη που φιλοτέχνησε προσκλήσεις , ενημερωτικά φυλλάδια και ότι άλλο έντυπο κυκλοφόρησε και ανέχθηκαν και οι δύο την γρίνια του Προέδρου.

Εύχομαι σε όλους καλό καλοκαίρι και καλή συνέχεια. 
Η Κύμη αξίζει κάτι καλύτερο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου