Σάββατο 29 Αυγούστου 2020

Καθαριότητα & Απολύμανση Κύμης 24 με 28 Αυγούστου 2020.

 


Την εβδομάδα 24 με 28 Αυγούστου 2020 πραγματοποιήθηκαν στην πόλη της Κύμης εργασίες καθαριότητα και  απολύμανση Κύμης, που ήταν προγραμματισμένες από την αρχή του καλοκαιριού με βάση την σχεδίαση της Κοινότητας Κύμης. Οι εργασίες πραγματοποιήθηκαν με το ελάχιστο προσωπικό που μας διέθεσε ο Δήμος Κύμης μέσω του Αντιδημάρχου ΔΕ Κύμης και με μέσα της Υπηρεσίας καθαριότητας του Δήμου.

Οι εργασίες περιελάμβαναν γενικές προσπάθειες καθαριότητας πέριξ των κάδων απορριμμάτων και ασβέστωμα για απολύμανση, καθώς και γενική απολύμανση σχεδόν όλης της Κύμης με ειδικό όχημα και υλικό και   στα  σημεία συγκέντρωσης Δημοτών, Τράπεζες, πολυκαταστήματα κλπ ( λεπτομέρειες σε άλλη ανάρτηση) και δεν είχε καμία σχέση με κορωνοϊό, .όπως προείπα ήταν προγραμματισμένη ενέργεια για μετά τον 15Αύγουστο στην Κύμη.

Βέβαια και πάλι τα ακούσαμε και από ανθρώπους που δεν θα έπρεπε, αλλά δεν πειράζει. Και εμείς το ξέρουμε ότι το προσωπικό δεν φθάνει και οι κάδοι απορριμμάτων δεν επαρκούν και πρέπει να πλένονται. Η προσπάθειες συνεχίζονται και οι εξυπνάδες είναι περιττές.

Καλό Αποκαλόκαιρο.

Υ.Γ. : Φωτογραφίες στο ΦΒ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου