Τρίτη 9 Νοεμβρίου 2021

Συνεδρίασε το Συμβούλιο της Κοινότητας Κύμης εκ Περιφοράς,

 

   


     Μετά από δύο(2) αναβολές λόγω ελλείψεως απαρτίας, πραγματοποιήθηκε εκ περιφοράς η     12η συνεδρίαση του Συμβουλίου της Κοινότητας Κύμης  με τέσσερα (4) συμμετέχοντα μέλη την  08.11.2021, ημέρα Δευτέρα  και ώρα 17.00, για τη λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα. Κατά την συνεδρίαση πρέπει να συμμετέχουν το 1/3 των μελών, δηλ τριών και οι αποφάσεις για να είναι έγκυρες απαιτούνται τρεις(3) θετικοί ψήφοι. Στην προκειμένη περίπτωση συμμετείχαν ο Πρόεδρος Α. Μαργέλης και τα μέλη Α. Νυδριώτης, Κ. Λάμπρου και Β. Βαμβακούλα, και όλε οι αποφάσεις ήταν ομόφωνες.     

1.            Σχέδιο Τεχνικού Προγράμματος Κοινότητας Κύμης.

Μετά την εισήγηση του Προέδρου και αφού λήφθηκαν υπόψη τα παρακάτω, συντάχθηκε το Τεχνικό Πρόγραμμα της Κοινότητας Κύμης. α. Το συνολικό ποσόν για τον Δήμο Κύμης – Αλιβερίου είναι 500.000 ε., για όλος τις Δημοτικές Ενότητες β. Τα θέματα/έργα που αναφέρονται από τις Κοινότητες στο Τεχνικό Πρόγραμμα, είναι βασικά εργασίες συντήρησης υπαρχόντων καταστάσεων. γ. Σε περίπτωση αναγκών για μεγαλύτερα έργα να αναφέρονται για ενημέρωση του Δήμου  είτε με το Τεχνικό Πρόγραμμα είτε με ιδιαίτερη αλληλογραφία. δ. Εάν υπάρχει κάποιο έργο που το Συμβούλιο αποφασίσει την εισαγωγή του στο Τ.Π μπορεί να γίνει αυτό στη φάση της διαβούλευσης του Τεχνικού Προγράμματος του Δήμου.

ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΚΥΜΗΣ                                                                           

ΤΕΧΝΙΚΟ  ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ  ΕΤΟΥΣ 2022

ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ  ΚΥΜΗΣ

 

Α/Α

 

ΤΙΤΛΟΣ  ΕΡΓΟΥ

ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ

ΕΡΓΟΥ

 

ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ

 

1

Συντήρηση – Βελτιώσεις

Παιδικών χαρών Κύμης , Παραλίας Κύμης και Χιλής

5.000,00

 

 

 

2

Τσιμεντοστρώσεις – Ασφαλτοστρώσεις

Δρόμων πόλεως Κύμης

20.000,00

 

 

3

Συντήρηση – Βελτιώσεις

Αγροτικών  Δρόμων Κοιν. Κύμης

40.000,00

 

 

4

Βελτιώσεις Βατότητας

Δρόμων Εντός & Εκτός πόλεως Κύμης

40.000,00

 

 

 

5

Συντήρηση Νεκροταφείου

Εισοδίων Παναγίας Κύμης &

Αγίου Γεωργίου Παραλίας

15.000,00

 

 

6

 

Διαμόρφωση ακτών λουομένων

 

10.000,00

 

7

Συντήρηση κτιρίων ΚΕΠ

 & Δημοτικού Καταστήματος.

 

20.000,00

 

 

 

Σ Υ Ν Ο Λ Ο

 

 

150.000,00

 


2.             Αίτημα Κοινότητας Κύμης για προμήθεια βιβλίων με τίτλο « Η Κύμη το 1821», του φιλόλογου-συγγραφέα κ. Ποντίκη Μιχάλη.

Μετά την εισήγηση από Πρόεδρο Κοινότητας ενημερώνοντας ότι το αίτημα υποβάλλεται κατόπιν συνεννοήσεως με τον Αντιδήμαρχο Οικονομικών κ. Πιλάτη  και όπως είχε ενημερώσει ο Αντιδήμαρχος Κύμης  κ. Θεοδώρου, μετά από νεότερη ενημέρωση του Αντιδημάρχου κ. Πιλάτη, θα πρέπει να αιτηθούμε πρόβλεψη  του προϋπολογισμού.

3.            Τα υπόλοιπα θέματα δεν συζητήθηκαν.

 

1 σχόλιο:

  1. Από χαρακτήρα, από προσωπικότητα, από εντιμότητα και από εμπειρία δεν θα άφηνα τίποτε στην τύχη. Λαμβάνοντας δε υπόψη ότι ήταν και η ημέρα ονομαστικής μου εορτής, φρόντισα έγκαιρα να επικοινωνήσω με μέλη του Συμβουλίου και να τους ρωτήσω την γνώμη τους. Όταν συμπληρώθηκε ο αριθμός για να υπάρχει απαρτία, άφησα στους υπόλοιπους την πρωτοβουλία της επικοινωνίας, Δεν ανταποκρίθηκαν παρά την έγκαιρη ενημέρωση. Όλα τα άλλα είναι για να έχουμε να λέμε μετά την διαγραφή. Στη Δημοκρατία δεν υπάρχουν αδιέξοδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή