Τρίτη 27 Μαΐου 2014

Συνεδρίασε σήμερα 26.05.2014 το Συμβούλιο της Δημοτικής Κοινότητας Κύμης.

Συνεδρίασε σήμερα     Τρίτη  27  Μαίου  2014  και ώρα    11.00   στο χώρο συνεδριάσεων    της Δημοτικής Κοινότητας Κύμης, Ιππ. Βάχλα 14, 1ος όροφος, ο Συμβούλιο της Κοινότητας για τα παρακάτω θέματα   :
Προ των θεμάτων της ημερησίας διάταξης ο Πρόεδρος κ. Μαργέλης Άγγελος κατέθεσε δήλωση με την ευκαιρία των αποτελεσμάτων των προσφάτων δημοτικών εκλογών, την οποία παραθέτουμε αυτούσια στο τέλος. Στη συνέχεια και επί των θεμάτων της ημερησίας διάταξης ο Πρόεδρος ενημέρωσε για την εθελοντική καθαριότητα ακτών (28.05.2014) και εορτή προς τιμή του Ήρωα Ιωάννη Βελισσαρίου.
Στη συνέχεια το Συμβούλιο έκανε δεκτή πρόταση του Προέδρου   για παρουσίαση του έργου του Συμβουλίου κατά την  περίοδο από 1 Ιανουαρίου 2011 έως λήξεως περιόδου 31 Αυγ. 2014, σε συνδυασμό με την παράδοση του Προεδρείου της Δ.Κ.Κύμης.Ακολούθως έγινε ενημέρωση από φορείς του Δήμου για θέματα που αφορούν την Δ. Κ. Κύμης, της αρμοδιότητάς  τους   .
     
 Παραθέτουμε στη συνέχεια αυτούσια την δήλωση του Προέδρου 

   ΔΗΛΩΣΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΚΑΤΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ 26.5.2014

(1η Συνεδρίαση μετά τις δημοτικές εκλογές του 2014)

             Μετά τα αποτελέσματα των προσφάτων δημοτικών εκλογών επιθυμώ να δηλώσω ότι συγχαίρω τους εκπροσώπους της Συμπολιτείας για την νίκη τους στο τελικό αποτέλεσμα του Δήμου Κύμης – Αλιβερίου.
            Είμαι όμως υποχρεωμένος να διευκρινίσω ότι το Συμβούλιο της Δημοτικής Κοινότητας Κύμης πλέον θα διοικείτε από την μειοψηφία, γιατί θα εκπροσωπεί το 38% των ψηφισάντων Κυμαίων (826 ψηφ.), ενώ η αντιπολίτευση το 57%(1238 ψηφ.). Επίσης οι δύο πρώτοι της αντιπολίτευσης έλαβαν 920 ψηφ. (Παππάς-Μαργέλης), ενώ οι τρεις της συμπολίτευσης 622(Πόγκας-Τριανταφυλλίδης-Δρακίδης).
         Παρά λοιπόν τα παραπάνω αποτελέσματα θέλω να τονίσω ότι θα συνεχίσουμε να λειτουργούμε με όλες μας τις δυνάμεις μέχρι τη λήξη της θητείας αυτού του Συμβουλίου (31.8.2014), αλλά και στη συνέχεια στα πλαίσια του συνδυασμού των Νέων Οριζόντων, προσπαθώντας να εκπροσωπούμε επάξια τους συμπολίτες μας, τους οποίους ευχαριστούμε θερμά που μας τίμησαν με την ψήφο τους, με άμεση, ενεργή και αποτελεσματική αντιπολίτευση.
            Και μία διαπίστωση : Οι Κυμαίοι με την ψήφο τους «τιμώρησαν» και αυτούς που ήταν πάλι υποψήφιοι με την Συμπολιτεία για το τοπικό Συμβούλιο και δεν εξελέγησαν. Γιατί ο κόσμος της Κύμης, ξέρει και εκτιμά ανάλογα.
                                                                                                                         

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου