Παρασκευή 16 Μαΐου 2014

Κύμη : Συνεχίζουμε με τον Δημήτρη Θωμά.


       Βούλιαξε χθες η πλατεία της Κύμης

       Με μια μεγάλη προσέλευση  στην Κεντρική Πλατεία " Γ. Παπανικολάου " της Κύμης, οι δημότες της Κύμης,    έσπευσαν να δείξουν για άλλη μια φορά έμπρακτα την αγάπη και την στήριξη τους στον Δημήτρη Θωμά και τους Νέους Ορίζοντες.
        Μια αγάπη η οποία κερδήθηκε με σκληρό κόπο και αγώνα δώδεκα ετών. Κόπο και αγώνα για την βελτίωση του δήμου και κατ επέκταση και της ζωής των δημοτών, γιατί ο Δημήτρης Θωμάς και οι Νέοι Ορίζοντες δεν θυμούνται τους δημότες ένα μήνα πριν τις εκλογές και αυτό ο κόσμος ούτε θέλει ούτε μπορεί να το ξεχάσει.
        Υπάρχουν άλλωστε τα αμέτρητα έργα που του το θυμίζουν. Έργα που επιτεύχθηκαν σε μια περίοδο δύσκολη με ελάχιστα μέσα όπως αυτή της οικονομικής κρίσης. Μια περίοδο που δυστυχώς όλα δείχνουν που θα κρατήσει στη χώρα μας. Τι πιο λογικό λοιπόν από την επιλογή ενός δημάρχου ομπρέλα για τους δημότες του.
Ενός δημάρχου έτοιμου ανα πάσα στιγμή να σηκώσει τα μανίκια του και να πέσει κυριολεκτικά και μεταφορικά με τα μούτρα στην σκληρή δουλειά για το καλό του τόπου του. Ενός Δημάρχου που το σκαρί του δεν είναι τέτοιο ώστε να του επιτρέπει να κάθεται στην άνεση του γραφείου του και να δίνει εντολές μέσα από το ατσαλάκωτο κοστούμι του αλλά του επιβάλει να μάχεται στην πρώτη γραμμή μην διστάζοντας να χτυπήσει ακόμα και την γροθιά του στο μαχαίρι των ισχυρών για να επιτύχει πράγματα για το καλό της περιοχής την ίδια στιγμή που για τον απλό κόσμο παραμένει "Ο Δημητράκης" μια μεγάλη αγκαλιά για όποιον το χει ανάγκη.
      Από Δευτέρα όλοι μαζί ενωμένοι θα σηκώσουμε τα μανίκια και μαζί με τον Δήμαρχο μας Δημήτρη Θωμά θα συνεχίζουμε να δουλεύουμε και να αγωνιζόμαστε για το καλό και το μέλλον του τόπου και των παιδιών μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου