Παρασκευή 23 Μαΐου 2014

Σας ευχαριστώ θερμά που με τιμήσατε με την εμπιστοσύνη σας.




Αγαπητοί Συμπατριώτες
     θεωρώ ιδιαίτερη τιμή το ότι με τιμήσατε, για δεύτερη φορά, με  την ψήφο σας. Θεωρώ δεδομένο πλέον ότι με την απόφασή σας αυτή, εγκρίνεται τις θέσεις μου και αναγνωρίζετε την προσπάθειά μου τα 3,5 χρόνια που πέρασαν και κατά τα οποία, από την θέση του Προέδρου του Συμβουλίου της Δημοτικής Κοινότητας Κύμης, κατέβαλα κάθε δυνατή προσπάθεια προκειμένου να μειωθούν τα προβλήματα και να βελτιωθούν οι συνθήκες ζωής των κατοίκων της Κύμης, της Παραλίας αλλά και όλων των συνοικισμών.
 Είμαι βέβαιος ότι και αυτή την Κυριακή, 25 Μαΐου 2014, θα επιβεβαιώσετε την εμπιστοσύνη σας και θα στηρίξετε και θα υποστηρίξετε με την αγάπη σας αλλά και με την ψήφο σας το ψηφοδέλτιο των "Νέων Οριζόντων", το ψηφοδέλτιο του Δημήτρη Θωμά, αυτού του ακούραστου οραματιστή Ανθρώπου, ώστε να συνεχίσουμε όλοι μαζί την προσπάθεια για την ολοκλήρωση του ονείρου, για μια καλύτερη Κύμη.
     Την Κυριακή, λοιπόν, θα σας σφίξω το χέρι για να σας ευχαριστήσω προσωπικά έξω από τα εκλογικά κέντρα και θα συνεορτάσουμε μαζί την τελική νίκη την Κυριακή το βράδυ στην πλατεία " Γ. Παπανικολάου ", την κεντρική πλατεία της Κύμης.
     Σας ευχαριστώ και πάλι.
                                             Υποστράτηγος ε.α.
                                          Άγγελος  Γ.  Μαργέλης
                                 Πρόεδρος Συμβουλίου Δημοτικής Κοινότητας Κύμης
                                 Υποψήφιος Σύμβουλος Δημοτικής Κοινότητας Κύμης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου