Δευτέρα 12 Μαΐου 2014

VPRC : Θωμάς 51,5. Χαίρετε!

Από την πρώτη Κυριακή κόβει το νήμα στην κούρσα των εκλογών του Μαΐου, ο Δήμαρχος Κύμης – Αλιβερίου Δημήτρης Θωμάς σύμφωνα με δημοσκόπηση της VPRC.
 


 Δημοσκόπηση της εταιρίας VPRC, η οποία έγινε το προηγούμενο Σαββατοκύριακο (3,4,5 Μαΐου) στον Δήμο Κύμης – Αλιβερίου, παρουσίασε ο επικεφαλής των ΝΕΩΝ ΟΡΙΖΟΝΤΩΝ Δημήτρης Θωμάς κατά την διάρκεια μεγάλης συγκέντρωσης που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Κυριακής στην γειτονιά των Ταξιαρχών στην Κύμη.
Αξίζει να σημειωθεί ότι, η δημοσκόπηση της γνωστής εταιρίας έγινε πριν την ακύρωση του συνδυασμού της Δέσποινας Μαρίνου, γεγονός που σημαίνει ότι τα ποσοστά των ΝΕΩΝ ΟΡΙΖΟΝΤΩΝ έχουν αυξηθεί ήδη πολύ περισσότερο.
  
 



  Σύμφωνα με την δημοσκόπηση, οι Νέοι Ορίζοντες λαμβάνουν περίπου το 51,5% των ψήφων και εκλέγονται από την πρώτη Κυριακή, ο συνδυασμός του Θανάση Μπουραντά λαμβάνει ....
περίπου το 35,5%, ενώ η δυναμικότητα του συνδυασμού της Δέσποινας Μαρίνου είχε καταγραφεί περίπου στο 10,5%, και 3% περίπου είναι η δυναμικότητα του galopσυνδυασμού που στηρίζεται από το ΚΚΕ. Πρόκειται για μία ποσοτική έρευνα, με τηλεφωνικές συνεντεύξεις στα νοικοκυριά των ερωτώμενων και χρήση δομημένου ερωτηματολογίου, χωρίς κάλπη, από την VPRC μία εκ των πλέον έγκυρων εταιριών.
«Η δύναμή μας αυξάνεται καθημερινά και θα αυξάνεται έως τις εκλογές. Πρέπει να δώσουμε όλοι μαζί τη μάχη για τη νίκη των ΝΕΩΝ ΟΡΙΖΟΝΤΩΝ, για τη νίκη των πολιτών» είπε ο Δημήτρης Θωμάς στους πολίτες που κατέκλυσαν το βράδυ της Κυριακής την γειτονιά των Ταξιαρχών στην Κύμη, προκειμένου να διατρανώσουν την βεβαιότητά τους για την μεγάλη νίκη του συνδυασμού στις εκλογές της Κυριακής.
Ο Δήμαρχος έκανε αναφορά στα σημαντικά έργα τα οποία έγιναν κατά την διάρκεια της προηγούμενης τριετίας, ενώ επισήμανε την απουσία της αντιπολίτευσης, ο ρόλος της οποίας ήταν μηδενιστικός.
Αναφερόμενος στον Θανάση Μπουραντά τόνισε ότι ήταν απών τόσα χρόνια από όλους
τους αγώνες των πολιτών της Κύμης, ενώ ως επικεφαλής επί 20 χρόνια του Νομού, δεν
μπόρεσε να λύσει βασικά προβλήματα, όπως είναι οι οδικοί άξονες, το φράγμα των
Μανικίων και τόσα άλλα. 


Επίσης, ο επικεφαλής των ΝΕΩΝ ΟΡΙΖΟΝΤΩΝ αναφέρθηκε και σε κάποιους μεγαλοεπιχειρηματίες της περιοχής, οι οποίοι στηρίζουν τον Θανάση Μπουραντά, τονίζοντας ότι στην Κύμη έχουν αφήσει τις παλιές τους αποθήκες και το νέο τους
εργοστάσιο το έχτισαν στην Αρτάκη. Ο Δήμαρχος τόνισε ότι, αυτοί οι άνθρωποι δεν προσέφεραν τίποτα στην περιοχή από τις θέσεις που κατείχαν, ωστόσο φρόντισαν μόνο ν’ αποκτήσουν οι ίδιοι καράβια, βίλες και πολυτελή αυτοκίνητα. «Όταν κάποιος από αυτούς ήταν Δήμαρχος, και του έγινε πρόταση να έρθουν στην Κύμη τα καράβια του Νομικού και να εκτελούν δρομολόγια, την απέρριψε κακήν κακώς» είπε
ο Δήμαρχος Δημήτρης Θωμάς, τονίζοντας την αρνητική προσφορά της γνωστής οικογένειας στην περιοχή.
Στην εκδήλωση, η οποία έκλεισε με ζωντανή μουσική, φαγητό και κρασάκι, έδωσαν το παρών περισσότεροι από 900 πολίτες, κάτοικοι της γειτονιάς των Ταξιαρχών.
Μετά και την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων της δημοσκόπησης, η βραδιά μετατράπηκε σε γλέντι, προοίμιο της μεγάλης νίκης των ΝΕΩΝ ΟΡΙΖΟΝΤΩΝ που έρχεται την Κυριακή. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου