Δευτέρα 5 Μαΐου 2014

Ευχαριστώ Θερμά.

    Ευχαριστώ θερμά τους συμπολίτες μας του Δήμου Κύμης - Αλιβερίου για τις ευχές τους για καλή
επιτυχία στις εκλογές, καθώς και την βεβαιότητά τους για την νίκη του συνδυασμού μας από την πρώτη Κυριακή. Είναι μια δικαίωση.
    Ιδιαίτερα ευχαριστώ τα ανώνυμα και επώνυμα μέλη του συλλόγου των εν Αττική Κυμαίων, τους καθημερινούς κατοίκους της Δημοτικής Κοινότητας Κύμης αλλά και τους επισκέπτες, ανεξάρτητα πολιτικών προσανατολισμών, που με στήριξαν και με στηρίζουν.
    Σε όλους υπόσχομαι ότι θα συνεχίσω με το ίδιο πάθος, αντλώντας δύναμη από την εμπιστοσύνη τους.
    Η καλύτερη απόδειξη της εμπιστοσύνης όμως και της μέχρι τώρα αναγνώρισης της προσπάθειας για ένα καλύτερο Δήμο, για μια καλύτερη πόλη, είναι ο αριθμός των ψήφων. Βέβαια η αγάπη του κόσμου είναι καλή, αλλά αναγκαία προϋπόθεση είναι η ψήφος. Να ψηφίσετε την πρώτη Κυριακή (18.05.2014), για να ξεμπερδεύουμε και να μη χάνουμε χρόνο.
    Να διευκρινίσουμε εδώ, ότι ΔΕΝ μπορούν να   ψηφίσουν υποψήφιους του Συμβουλίου της Δημοτικής Κοινότητας Κύμης,  άτομα που δεν είναι εγγεγραμμένοι στους εκλογικούς καταλόγους της  Δημοτική Κοινότητα Κύμης  και ότι οι σταυροί που μπαίνουν στους υποψηφίους της Δημοτικής Κοινότητας Κύμης είναι δύο(2). Και αυτούς που θέλουν να μας ψηφίσουν, αλλά δεν μπορούν τους ευχαριστούμε θερμά.
     

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου