Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου 2019

Α/Τ Βέλος

Αποτέλεσμα εικόνας για Ναύαρχος Νίκος Παππάς        Πραγματοποιήθηκε η προγραμματισμένη για σήμερα πρώτη συντονιστική σύσκεψη υπό τον Αντιδήμαρχο Κύμης και υπό την σχεδίαση του Προέδρου της Κοινότητας Κύμης κ. Μαργέλη, σχετικά με την αναμενόμενη άφιξη του Α/Τ Βέλος.
        Έγινε μια σύντομη ενημέρωση από τον Πρόεδρο για τα μέχρι τώρα υπάρχοντα πληροφοριακά στοιχεία και οι συμμετέχοντες σχολίασαν διάφορα θέματα της αρμοδιότητας τους.
Αποτέλεσμα εικόνας για Α/Τ Βέλος       Να επισημάνουμε την σημασία που δίνουν οι τοπικές αρχές, με αποτέλεσμα να δώσουν το παρόν στην σύσκεψη οι επικεφαλής κάθε φορέα. Συμμετείχαν η ΔΣ κ. Μπάτσα, η Διοικήτρια του Νοσοκομείου κ. Αγγελοπούλου, από της Αξάνεμες η  κ. Γκιντίδουμ από την Ε.Ε.Β.Ε. Κύμης και Περιχώρων ο κ. Τράκος και όλοι οι επικεφαλής των σωμάτων ασφαλείας και Ενόπλων Δυνάμεων.
     Από την Κοινότητα Κύμης ο συντονισμός του έργου έχει ανατεθεί στην σύμβουλο κ. Γαλάνη.
     Τέλος ο κ. Αντιδήμαρχος, αφού αναφέρθηκε στο ιστορικό της προσπάθειας ώστε το Α/Τ Βέλος να έρθει για μόνιμη παραμονή στην Κύμη, πρόταση που δεν ευδοκίμησε λόγο κόστους και άλλων τεχνικών προβλημάτων, ευχαρίστησε τους παριστάμενους για την συμμετοχή τους.
    Η επόμενη σύσκεψη θα πραγματοποιηθεί την άλλη εβδομάδα.
        

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου