Δευτέρα 23 Δεκεμβρίου 2019

Όσο και να τα "Μαγειρεύουν" χάλια γεύση.

Μετά την διαφοροποίησή του Δημήτρη Μάγειρα από την επίσημη θέση του συνδυασμού των Νέων Οριζόντων για το θέμα της δευτεροβάθμιας σχολικής επιτροπής, κάποιοι έσπευσαν να κυκλοφορήσουν σενάρια περί συνολικής διαφοροποίησης του Δημοτικού Συμβούλου από τον συνδυασμό του Δημήτρη Θωμά. Ο Δημήτρης Μάγειρας, με επιστολή του η οποία ακολουθεί, δίνει αποστομωτική απάντηση στα σενάρια τονίζοντας ότι ο Δημήτρης Θωμάς είναι ο καταλληλότερος για Δήμαρχος και ότι ο ίδιος (Δ. Μάγειρας) δεν πρόκειται να φύγει ποτέ από τον συνδυασμό. Διαβάστε την επιστολή:

Αγαπητοί φίλοι -ες
Μην τρίβετε τα χέρια σας!
Η γνωριμία μου, η συνεργασία και η πορεία μου στην Τοπική Αυτοδιοίκηση με τους ΝΕΟΥΣ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ, έρχεται πολλά χρόνια πίσω.
Έχω πειστεί ότι ο Δημήτρης Θωμάς είναι ο καταλληλότερος για να μας εκπροσωπήσει ως Δήμαρχος.
Μπορεί και είναι λογικό αλλά και δημοκρατικό, κάποιες φορές να διαφωνούμε με τον Δημήτρη, αλλά αυτό ως εκεί.  Ο τελευταίος που θα φύγει από τον συνδυασμό του Δημήτρη Θωμά θα είναι ο Δημήτρης  Μάγειρας.  Αυτό να το βάλετε καλά στο μυαλό σας όσο ο Δημήτρης θα είναι αρχηγός αυτής της παράταξης.
Όμως δεν θα γίνω εχθρός με τον οποιονδήποτε. Με διακατέχει το πνεύμα της συνεργασίας για το καλό του τόπου,  κάτι που πιστεύω ότι διακατέχει κι όλο το συνδυασμό μας.
Αυτό είναι το σωστό κι αυτό θα κάνω.
Δημήτρης Μάγειρας
Δημ.Σύμβουλος Δήμου Κύμης-Αλιβερίου
ΠΗΓΗ: EVIALEND.GR

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου