Τρίτη 4 Σεπτεμβρίου 2012

Άντε και καλή χρονιά με καλό μπάσκετ!

Ο Μίλαν Γέρεμιτς στον ΑΟ Κύμης

Ο Μίλαν Γέρεμιτς στον ΑΟ Κύμης

Χωρίς τυμπανοκρουσίες η διοίκηση του Α.Ο.Κύμης «έκλεισε» στις αρχές Ιουλίου, μια τεραστίων και πολλαπλών διαστάσεων μεταγραφή. Ο 2.10 Σέρβος μπασκετμπολίστας, είναι το καλύτερο σέντερ που πέρασε ποτέ από το Ευβοϊκό μπάσκετ. Έχει στο παλμαρέ του πολλές επιτυχίες ατομικές και πάρα πολλές ανόδους με τις ομάδες που αγωνίστηκε.
Ο πολύπειρος μπασκετμπολίστας έχει γράψει τη δική του ιστορία στην Α1 και Α2 του μπάσκετ στη χώρα μας. Φόρεσε για αρκετά χρόνια την φανέλα της ΑΓΕΧ και ήταν από τους παίκτες που συνέβαλαν να παίξει η ομάδα σπουδαίο μπάσκετ και να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στην Α2.
Ο 34 χρόνος Μίλαν Γερεμιτς ήρθε στην Ελλάδα το 1995 για λογαριασμό του Ηρακλή και αγωνίστηκε στην Θεσσαλονίκη για 3 χρόνια. Στην συνέχεια της καριέρας του αγωνίστηκε στις Οκάπι, Μιλάνο,Ταρνόβ, ΑΓΕΧ, Βαροντίνα, ΑΓΕΧ, ΜΕΝΤ, Ιωνικό Λαμίας, Τρίκαλα, ΑΓΕΧ, ΑΕΚ, Γυμναστικό Σύλλογο Χαλκίδας και πλέον θα αγωνίζεται με τα χρώματα του Α.Ο.Κύμης.
Η μεταγραφή μεγατόνων αλλάζει προφανώς τις ισορροπίες και καθιστά τον Α.Ο.Κύμης κυρίαρχο στο Ευβοϊκό μπάσκετ και πρώτο φαβορί για την άνοδο στην Γ΄Εθνικής κατηγορία. Με την εμπειρία και την επιμέλεια του Ζαχαρία Θωμά αλλά και ολόκληρης της διοίκησης του Α.Ο.Κύμης, η επόμενη χρονιά προμηνύει μεγάλες αγωνίστηκες εκπλήξεις για τον φίλαθλο κόσμο της…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου