Κυριακή 9 Σεπτεμβρίου 2012

Συνεδρίασε το Συμβούλιο της Δημοτικής Κοινότητας Κύμης


 

Την       Παρασκευή  7  Σεπτεμβρίου  2012  και ώρα    12.00   στο χώρο συνεδριάσεων   της Δημοτικής Κοινότητας Κύμης, Ιππ. Βάχλα 14, 1ος όροφος, συνεδρίασε το Συμβούλιο της Δ.Κ. Κύμης και έλαβε αποφάσεις  για τα παρακάτω θέματα :

1.     Μετά την εισήγηση του Προέδρου για την  κοστολόγηση  χρήσης πεζοδρομίων και πλατειών της πόλεως της Κύμης και της Παραλίας Κύμης, εκτός ορίων Λιμενικού Ταμείου, και επί ετησίας βάσεως, με καταβολή μέχρι τέλος Δεκεμβρίου και για το επόμενο έτος και την συζήτηση και τις προτάσεις των μελών του Συμβουλίου και εκπροσώπων του Ε.Ε.Β.Ε. Κύμης και περιχώρων και με βάση τον Ν1080/80, "Περί εσόδων ΟΤΑ κλπ.", αποφασίσθηκε:
          α. Για τα πεζοδρόμια και από τις δύο πλευρές του δρόμου, από την διασταύρωση Βάμβα και Δημ. Χιλής ( κατάστημα Γερμανός) μέχρι Βάμβα και Αθηνάς (πρώην υποκατάστημα Εμπορικής Τράπεζας)   πέντε (5) ευρώ ανά τ.μ., για καφεζαχαροπλαστεία και δέκα(10)  ευρώ για λοιπές χρήσεις.
           β. Για τα πεζοδρόμια και κεντρική πλατεία Κύμης σε όλο το μήκος και το πλάτος, εμπρός πίσω και στο πλάι της εκκλησίας του Αγίου Αθανασίου και από τις δύο πλευρές του κεντρικού δρόμου και από οδό Βάμβα και Αθηνάς(πρώην υποκατάστημα Εμπορικής Τράπεζας) και μέχρι αρχή Ε. & Δ. Γαλάνη( κατάστημα Τριανταφύλλου),  δέκα πέντε (15) ευρώ.
      γ. Για το πεζοδρόμιο   από Βάμβα και Γ. Βογιατζή (κατάστημα Δ. Δημά) μέχρι και Μ. Στεφανίδη 4 (κατάστημα Αφών Σιδεράκη)       πέντε (5) ευρώ ανά τ.μ.
      δ. Για τα πεζοδρόμια και από τις δύο πλευρές του δρόμου, επί της οδού Μ. Στεφανίδη και από και Μ. Στεφανίδη 4 (και κατάστημα Αφών Σιδεράκη) και συνέχεια επί της Ν. Βογιατζή μέχρι   Γ. Παπανικολάου  πέντε (5) ευρώ ανά τ.μ και δέκα(10)  ευρώ για λοιπές χρήσεις.
      ε.  Για τα πεζοδρόμια και από τις δύο πλευρές του δρόμου, από  αρχή Ε. & Δ. Γαλάνη (κατάστημα Τριανταφύλλου), Ταξιαρχών και μέχρι Πολυτεχνείου (κατάστημα Κ. Καλούδη)   πέντε (5) ευρώ ανά τ.μ και δέκα(10)  ευρώ για λοιπές χρήσεις.
            στ. Από αρχής Πολυτεχνείου και μέχρι Μητροπολίτου Χρυσοστόμου Ζέρβα από τις δύο πλευρές του  δρόμου,    πέντε ( 5) ευρώ.
            ζ. Για οποιονδήποτε άλλη οδό εντός της πόλεως πέντε(5) ευρώ ανά τ.μ.
            η. Για οποιονδήποτε   οδό εντός της Παραλίας Κύμης και εκτός ορίων Λιμενικού Ταμείου δέκα(10) ευρώ ανά τ.μ.
            θ. Για οποιοδήποτε άλλο κατάστημα εντός και επί άλλων δρόμων της πόλεως της Κύμης και της Παραλίας Κύμης, που τοποθετούν τραπεζοκαθίσματα, εμπορεύματα και προϊόντα τους εκτός καταστήματος, ανεξάρτητα του χρόνου χρήσης, δέκα (10) ευρώ ανά τ.μ.

2.      Αποφασίσθηκε η  τοποθέτηση πινακίδων που θα απαγορεύει την στάθμευση, αλλά και την στάση φορτηγών, άνω του ενός (1) τόνου, επί της οδού Δημ. Βάχλα, από οδό Πολυτεχνείου μέχρι οδό Στ. Οικονόμου, πλην εκείνων που ανεφοδιάζουν το Σ. Μάρκετ “ PROTON” .

3.     Αποφασίσθηκε  η υποβολή  « Ψηφίσματος», για την σχεδιαζόμενη κατάργηση της ΔΟΥ Κύμης.  

4.   Επίσης αποφασίσθηκε:
      α. Η υποβολή πρότασης στο Δήμο για καθαρισμό και συντήρηση αγροτικών δρόμων που οδηγούν σε ελαιοπαραγωγικές περιοχές
      β. Η υποβολή πρότασης στο Δήμο για καθαρισμό και συντήρηση ρεμάτων και φρεατίων.
      γ. Η υποβολή πρότασης στο Δήμο για καθαρισμό και αποκατάσταση των σημείων συγκέντρωσης αχρήστων υλικών, πλην απορριμμάτων.
      δ. Η συμμετοχή στην προσπάθεια του    Υπουργείο Εμπορικής Ναυτιλίας, Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής, μέσω του Υπολιμεναρχείου Κύμης για την καθαριότητα ακτών κλπ.  
                  
5. Τέλος ενημέρωση   από τον Πρόεδρο  για δραστηριότητες της Δ. Κ. Κύμης, από την προηγούμενη συνεδρίαση του Συμβουλίου και για άλλα θέματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου