Τρίτη 4 Σεπτεμβρίου 2012

Συνεδριάζει η Δημοτική Κοινότητα Κύμης



Την       Παρασκευή  7  Σεπτεμβρίου  2012  και ώρα    12.00   στο χώρο συνεδριάσεων του Συμβουλίου της Δημοτικής Κοινότητας Κύμης, Ιππ. Βάχλα 14, 1ος όροφος, συνεδριάζει το Συμβούλιο της Δ. Κ. Κύμης,προκειμένου να ληφθούν αποφάσεις  για τα παρακάτω θέματα :

1.     Εισήγηση Προέδρου για την  κοστολόγηση  χρήσης πεζοδρομίων και πλατειών της πόλεως της Κύμης και της Παραλίας Κύμης εκτός ορίων Λιμενικού Ταμείου και επί ετησίας βάσεως, με καταβολή μέχρι τέλος Δεκεμβρίου και για το επόμενο έτος:
          α. Για τα πεζοδρόμια και από τις δύο πλευρές του δρόμου, από την διασταύρωση Βάμβα και Δημ. Χιλής ( κατάστημα Γερμανός) μέχρι Βάμβα και Αθηνάς (πρώην υποκατάστημα Εμπορικής Τράπεζας)   πέντε (5) ευρώ ανά τ.μ
           β. Για τα πεζοδρόμια και πλατεία σε όλο το μήκος και το πλάτος, εμπρός πίσω και στο πλάι της εκκλησίας του Αγίου Αθανασίου, από Βάμβα και Αθηνάς μέχρι αρχή Ε. & Δ. Γαλάνη (κατάστημα Τριανταφύλλου) και από τις δύο πλευρές του κεντρικού δρόμου,  δέκα πέντε (15) ευρώ.
      γ. Για το πεζοδρόμιο   από Βάμβα και Γ. Βογιατζή (κατάστημα Δ. Δημά) μέχρι και Μ. Στεφανίδη 4 (κατάστημα Αφών Σιδεράκη)       δέκα (10) ευρώ ανά τ.μ.
      δ. Για τα πεζοδρόμια και από τις δύο πλευρές του δρόμου, επί της οδού Μ. Στεφανίδη και από και Μ. Στεφανίδη 4 (κατάστημα Αφών Σιδεράκη) και συνέχεια επί της Ν. Βογιατζή μέχρι   Γ. Παπανικολάου  πέντε (5) ευρώ ανά τ.μ
      ε. Για τα πεζοδρόμια και από τις δύο πλευρές του δρόμου, επί της οδού Μ. Στεφανίδη και από και Μ. Στεφανίδη 4 (κατάστημα Αφών Σιδεράκη) και συνέχεια επί της Ν. Βογιατζή μέχρι   Γ. Παπανικολάου,  πέντε (5) ευρώ ανά τ.μ
            στ. Για τα πεζοδρόμια και από τις δύο πλευρές του δρόμου, από  αρχή Ε. & Δ. Γαλάνη (κατάστημα Τριανταφύλλου), Ταξιαρχών και μέχρι Πολυτεχνείου (κατάστημα Κ. Καλούδη)   πέντε (5) ευρώ ανά τ.μ
            ζ. Από αρχής Πολυτεχνείου και μέχρι Μητροπολίτου Ανανία από τις δύο πλευρές του  δρόμου,    πέντε ( 5) ευρώ.
            η. Για οποιονδήποτε άλλη οδό εντός της πόλεως πέντε(5) ευρώ ανά τ.μ.
            θ. Για οποιονδήποτε   οδό εντός της Παραλίας Κύμης και εκτός ορίων Λιμενικού Ταμείου δέκα(10) ευρώ ανά τ.μ.
2.     Πρόταση για τοποθέτηση πινακίδων που θα απαγορεύει την στάθμευση, αλλά και την στάση φορτηγών, άνω του ενός (1) τόνου, επί της οδού Δημ. Βάχλα, από οδό Πολυτεχνείου μέχρι οδό Στ. Οικονόμου, πλην εκείνων που ανεφοδιάζουν το Σ. Μάρκετ “ PROTON” .
3.     Πρόταση υποβολής « Ψηφίσματος», για την σχεδιαζόμενη κατάργηση της ΔΟΥ Κύμης. 
4.     Ενημέρωση από φορείς του Δήμου για θέματα που αφορούν την Δ. Κ. Κύμης, της αρμοδιότητάς  τους  κατά την κρίση τους.  
5.    Ενημέρωση   από τον Πρόεδρο  για δραστηριότητες της Δ. Κ. Κύμης, από την προηγούμενη συνεδρίαση του Συμβουλίου και άλλα θέματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου