Πέμπτη 23 Μαΐου 2013

Α.Ο.Κύμης- Άσπρα Σπίτια/Αντίκυρα: 2-0


.Ο Μπλατσιώτης δυο γκολ και Κύμη-Ενωση ΑΣΑ 2-0

Η Κύμη κέρδισε σήμερα για δεύτερη φορά την Ενωση Ασπρα Σπίτια/Αντίκυρα κι έβγαλε οριστικά εκτός διεκδίκησης της ανόδου την πρωταθλήτρια Βοιωτίας, ενώ η ίδια συνεχίζει να ...κερδίζει στους αγώνες μεταξύ πρωταθλητριών Ενώσεων και να βρίσκεται σταθερά στην κορυφή της βαθμολογίας των μπαράζ.

Στο Α' ημίχρονο η Κύμη ήταν επιθετική αλλά δεν μπόρεσε να διασπάσει την άμυνα της Ενωσης ΑΣΑ που πρόσεχε τα νώτα της και προσπαθούσε να αιφνιδιάσει με αντεπιθέσεις. Μάλιστα, δυο φορές με τον Πλακίδα πλησίασε το γκολ. 

Στο 6' βρέθηκε μόνος απέναντι στον τερματοφύλακα της Κύμης αλλά στο πλασέ που έκανε η μπάλα βγήκε άουτ. Στο 31' πάλι ο επιθετικός των φιλοξενούμενων έκανε ένα θαυμάσιο σουτ από πλάγια, αλλά ο Μπασινάς εκτινάχθηκε θαυμάσια και γλιτωσε την ομάδα του από παραβίαση. 

Στο διάστημα του α' ημιχρόνου από τους γηπεδούχους έγιναν δυο επικίνδυνες φάσεις από τον Τσαλιαγκό στο 14' και στο 24', αλλά και τις δυο φορές τα σουτ που επιχείρησε από καλή θέση δεν βρήκαν στόχο.

Στο Β' ημίχρονο οι πρωταθλητές της Κύμης μπήκαν πιο αποφασιστικοί και άρχισαν να δημιουργουν συνεχώς κινδύνους για την εστία του Δεβέναγα . Το γκολ όμως δεν έμπαινε και άρχισε η αγωνία τόσο στον αγωνιστικό χώρο, όσο και στην εξέδρα όπου υπήρχαν και πάλι αρκετοί φίλαθλοι που συμπαρασταθηκαν στην προσπάθεια της Κύμης για την άνοδο στη Γ' Εθνική.

Ο Θανάσης  Μπλατσιώτης ήταν αυτός που ανέλαβε τελικά ... να βάλει τα πράγματα στη θέση τους . Ηταν αυτός που στο 65' με θαυμάσιο πλάσε άνοιξε το σκορ για την ομάδα του και ο ίδιος στο 82' με ένα υπέροχο μονοκόματο σουτ έγραψε το τελικό 2-0 

Με την Κύμη έπαιξαν οι: Μπασινάς, Kόκος, Αποστολίδης, , Κύρου, Φωτιάς, Μανδράκας, Καλογερόπουλος, Οστιν (55' Χ. Ανέστης), Μπλατσιώτης, Τσάγκος(70' Κοκάλας), Τσαλιαγκός (40' Β. Ανέστης).

- Στο Καρπενήσι η Στυλίδα άνοιξε το σκορ στο β' ημίχρονο με εύστοχο πέναλτι του Κουφιώτη και με άλλο ένα γκολ του Χ. Μέλιου κέρδισε 2-0
Από την Ευβοϊκή Γνώμη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου