Τετάρτη, 29 Μαΐου 2013

Συνεδριάζει το Συμβούλιο της Δημοτικής Κοινότητας Κύμης.Την       Τετάρτη  5  Ιουνίου  2013  και ώρα    11.00   στο χώρο συνεδριάσεων του Συμβουλίου της Δημοτικής Κοινότητας Κύμης, Ιππ. Βάχλα 14, 1ος όροφος,  συνεδριάζει το Συμβούλιο της Δ. Κ. Κύμης, για τα παρακάτω θέματα :

     1.    Εισήγηση Προέδρου για διευθέτηση κατά κατάστημα των τραπεζοκαθισμάτων της Κεντρικής Πλατείας της Κύμης.
     2.    Εισήγηση Προέδρου για παραχώρηση χώρου της ακτής «Αγίας Μαρίνας – Σουτσίνι», προς εκμετάλλευση από επιχείρηση με θαλάσσια ποδήλατα κλπ.
     3.    Εισήγηση Προέδρου για λήψη απόφασης για υποβολή αιτήματος προς τον Δήμο Κύμης – Αλιβερίου, για την έκδοση πρωτοκόλλου διοικητικής αποβολής κατά του Γ. Αναγνώστου από το τμήμα που κατέλαβε από ιδιοκτησία του Δήμου στον πρώην Κινηματογράφο «ΚΑΡΜΕΝ».
     4.    Ενημέρωση επί ενεργειών Προέδρου για :
    α.  Εργασιών σχετικά με Ι.Ν. Αγίας Μαρίνας.
    β.  Αγροτική οδοποιία.
    γ.  Δημοτικά Νεκροταφεία και σχετικό κανονισμό.
5.  Ενημέρωση από φορείς του Δήμου για θέματα που αφορούν την Δ. Κ. Κύμης, της αρμοδιότητάς  τους   κατά την κρίση τους.      
6.            Ενημέρωση   από τον Πρόεδρο  για δραστηριότητες της Δ. Κ. Κύμης, από την προηγούμενη συνεδρίαση του Συμβουλίου και προεγκρίσεις λειτουργίας καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος και άδεια χρήσεως μουσικής.
7.            Λοιπά  έκτακτα θέματα από κοινοποιήσεως της παρούσης.
.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου