Παρασκευή 1 Αυγούστου 2014

Συνεδρίασε το Συμβούλιο της Δ.Κ. Κύμης


Την       Παρασκευή   1   Αυγούστου  2014  και ώρα    11.00   στο χώρο συνεδριάσεων του Συμβουλίου της Δημοτικής Κοινότητας Κύμης, Ιππ. Βάχλα 14, 1ος όροφος,συνεδρίασε το Συμβούλιο της Δ.Κ.Κύμης.
Με την έναρξη της συνεδρίασης ο παραλαμβάνων Πρόεδρος του Συμβουλίου, κ. Πόγκας Δημήτριος, κατέθεσε γραπτή διαμαρτυρία γιατί δεν   προσκλήθηκε έγκαιρα και την οποία υπέγραφαν και τα λοιπά μέλη του Συμβουλίου της Συμπολιτείας κ. Τριανταφυλίδης και κ. Δρακίδης.
Ο Πρόεδρος του Συμβουλίου του απάντησε ότι η διαμαρτυρία του είναι αβάσιμη, άδικη και οι αναφερόμενοι χαρακτηρισμοί αχαρακτήριστοι. (Λεπτομέρειες για λόγους αρχείου στη σελίδα Σκέψεις και Προσωπικές Απόψεις."). 
Στη συνέχεια  
1.            Πραγματοποιήθηκε ενημέρωση από τον  πρόεδρο  για δραστηριότητες της Δ.Κ.Κύμης από την προηγούμενη συνεδρίαση του Συμβουλίου και ειδικά για τον « Κανονισμό Χρήσεως Κοινοχρήστων Χώρων», την εξέλιξη του θέματος και δόθηκαν απαντήσεις σε ερωτήσεις του Προεδρείου της Ε.Ε.Β.Κ. Κύμης και περιχώρων.
2.       Κατόπιν ο Πρόεδρος παρέδωσε στα μέλη του νέου Συμβουλίου, που προήλθε από τις πρόσφατες εκλογές πίνακα με τις δραστηριότητες της Δ.Κ.Κύμης κατά μήνα.  


1 σχόλιο:

  1. Απάντηση σε Τηλεφωνικό Μήνυμα:
    Η ανάρτηση στη σελίδα "Σκέψεις και Προσωπικές Απόψεις" γίνεται γιατί γράφω προσωπικές απόψεις και σχόλια και γιατί δεν θέλω να δημιουργηθεί κάποια ένταση που ενδεχόμενα να θεωρηθεί και σαν κακή αντιπολιτευτική διάθεση.
    Ευχαριστώ για την επικοινωνία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή