Δευτέρα 4 Αυγούστου 2014

"Κάποιου γάϊδαρο χαρίζανε τον κοίταζε στα δόντια" Σχόλιο αναγνώστου

Αγαπητοί διαχειριστές του Eviakosmos.gr 
         Βασικά κάθε μέσο ενημέρωσης γράφει αυτό που θέλει και εσείς γράφετε αυτό που εσείς θέλετε, αλλά για την ενημέρωση των αναγνωστών σας και αφού δεν είχατε τη λεπτότητα να ζητήσετε και τη άποψή μου, είμαι υποχρεωμένος να σας επισημάνω ελάχιστα πράγματα τα οποία ελπίζω ότι θα δημοσιεύσετε ανάλογα, αλλά την ίδια ενημέρωση θα κάνω και εγώ αν και το ΒLOG το δικό μου δεν είναι επαγγελματικό και δεν προβάλετε μια και δεν χρηματοδοτείται από κανέναν.
         Η πρόσκληση για τη συνεδρίαση του Συμβουλίου ήταν καθαρά ενημερωτική, ήταν η δεύτερη από τρεις προγραμματισμένες με ομόφωνη απόφαση του Συμβουλίου και αποσκοπούσε στην προετοιμασία του νέου Συμβουλίου, ώστε να αντιμετωπίσει ομαλά τις υποχρεώσεις του . Οι κύριοι  σύμβουλοι όμως ήρθαν προγραμματισμένα για να δημιουργήσουν επεισόδιο. Ούτε την πρόσκληση που έλαβαν δεν διάβασαν για να δουν ότι δεν προέβλεπε καμία άλλη συζήτηση παρά μόνο καθαρά θέματα ενημέρωσης,  την οποία απαξιωτικά απέρριψαν, λέγοντας ότι " όταν αναλάβουν θα τα βρουν". Κρατούσαν δε στα χέρια τους φωτοτυπίες του απολογισμού του 2013 που αδυνατούν να καταλάβουν ότι άλλο είναι το έγγραφο που αποτελεί εισήγηση του Προέδρου προς το Συμβούλιο και άλλο η απόφαση που τελικά εγκρίνει το Συμβούλιο μετά την συζήτηση των μελών και των παρευρισκομένων Αντιδημάρχων που μετέφεραν τις θέσεις του Δήμου.
        Θα μπορούσατε να μου πείτε ένα τοπικό Συμβούλιο που αποφάσισε, οργάνωσε και είχε σκοπό να πραγματοποιήσει ανάλογες ενημερώσεις, που να έκανε αυτό που πήγε να κάνει το   Συμβούλιο της Δημοτικής Κοινότητας Κύμης;
        Σας προκαλώ να δημοσιεύετε αυτούσιο το κείμενο από την σελίδα " Σκέψεις και Προσωπικές Απόψεις. " από το intou.blogspot.com και με τίτλο "Περί της διαμαρτυρίας του μελλοντικού, από 1ης Σεπ. 2014,  Προέδρου του Συμβουλίου της Δημοτικής Κοινότητας Κύμης. ", όπου παραθέτω την έγγραφη διαμαρτυρία των νέων Συμβούλων αλλά και την απάντησή μου κατά παράγραφο. Είναι λίγο μεγάλο, αλλά κάντε μια προσπάθεια. 
        Πρέπει όμως να επισημάνω ότι:
        - Οι προσκλήσεις του κ. Πόγκα και του κ. Τριανταφυλλίδη, παραδόθηκαν στο Ζαχαροπλαστείο του  κ. Αργύρη Πάφρα την Δευτέρα 28 Ιουλίου 2014, όπως είχε γίνει και κατά την προηγούμενη συνεδρίαση και βέβαια ο κ. Πάφρας δεν ήταν υποχρεωμένος να τηλεφωνήσει στον κ. Πόγκα, του δε κ. Δρακίδη παραδόθηκε  στον ίδιο μέσω της πεθεράς του γιατί απουσίαζε από το σπίτι, οι δε νέοι σύμβουλοι του Δήμου είτε τις παρέλαβαν είτε έγινε προσπάθεια να ενημερωθούν τηλεφωνικά, όπως ο κ. Μπελιάς και ο κ. Αμπελιώτης, ο οποίος και ευχαρίστησε για την ενέργειά μας, ή ο κ. Αγγελόπουλος τον οποίο δεν βρήκαμε. Για ποιο λόγω εμείς που προκαλέσαμε τις ενημερωτικές συνεδριάσεις να δημιουργήσουμε μία τέτοια κατάσταση. Απλώς οι άνθρωποι δεν έχουν καταλάβει ότι κέρδισαν τις εκλογές και κάνουν βλακώδη αντιπολίτευση, αντί να επωφεληθούν από την διάθεσή μας για μια πλήρη και σωστή ενημέρωση, που μπορεί να γίνετε με εισήγηση δική μου, αλλά είναι απόφαση του Συμβουλίου. Καλέστε τον κ. Δρακίδη να σας πει πότε πήρε την πρόσκληση, που υπογράφει και την διαμαρτυρία;
        - Για τα υπόλοιπα σχόλιά σας,  δεν είναι ακριβή και σας τα μετέφεραν  παραποιημένα, είναι δε τρελό να λέτε ότι αποχώρησαν γιατί κανείς τους δεν έφυγε, έμειναν μέχρι τέλος και αφού δεν ήθελαν να ενημερωθούν  για τις κατά μήνα δραστηριότητες της Δημοτικής Κοινότητας, τους παρέδωσα από ένα πίνακα υλοποιώντας την απόφαση του Συμβουλίου και στη συνέχεια έλυσα την συνεδρίαση.

       Προσωπικά πιστεύω ότι η συμπεριφορά των παρευρισκομένων εκπροσώπων της Συμπολιτείας δεν εκφράζει τις θέσεις και απόψεις του νέου Συμβουλίου, αλλά κάποιοι τους παρέσυραν όπως και εσάς που γράψατε αυτά που γράψατε.

       Τέλος γράφετε ότι :"Το Συμβούλιο θα συνεδριάσει για τελευταία φορά στις 28 Αυγούστου."  Λάθος, το Συμβούλιο της Δημοτικής Κοινότητας Κύμης θα συνεχίζει να συνεδριάζει με την νέα σύνθεση και θα είμαστε εκεί για να εκπροσωπούμε το 60% των Κυμαίων που μας τίμησαν με την ψήφο τους.
      




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου