Κυριακή 12 Απριλίου 2015

Περί Παιδικής Χαράς!

Περιοδικός Έλεγχος Παιδικών Χαρών και Παιδότοπων    Σχετικά με τις παιδικές χαρές του Δήμου Κύμης - Αλιβερίου, είχα διαβάσει μία ανάρτηση στη "Διαύγεια" του Δήμου, όπου είχε ληφθεί μια απόφαση για αναστολή λειτουργίας όλων των παιδικών χαρών και τοποθέτηση αναλόγου ενημερωτικής πινακίδας,  μέχρι να διορθωθούν και να έχουν τις προβλεπόμενες προδιαγραφές. Τώρα που έψαξα πάλι αυτή την απόφαση δεν την βρήκα, ίσως να είναι δικό μου λάθος.
    Βρήκα όμως την παρακάτω απόφαση μέρος της οποίας παραθέτω:
" Προτείνεται Η έγκριση της 3/2015 μελέτης για την υποβολή πρότασης για ένταξη της πράξης: «Βελτίωση και αναβάθμιση του αστικού εξοπλισμού των υφιστάμενων Παιδικών χαρών του Δήμου Κύμης-Αλιβερίου» στο Χ.Π «Αστική Αναζωογόνηση 2012-2015» του Πράσινου Ταμείου.
  Στη συνέχεια ο Πρόεδρος κάλεσε την Επιτροπή να αποφασίσει σχετικά. 
  Η Οικονομική Επιτροπή, αφού έλαβε υπόψη της την εισήγηση του Προέδρου, τα έγγραφα που αναφέρονται σ’ αυτήν και μετά από διαλογική συζήτηση,
  Αποφασίζει ομόφωνα Εγκρίνει την 3/2015 μελέτη για την «Βελτίωση και αναβάθμιση του αστικού εξοπλισμού των υφιστάμενων Παιδικών χαρών του Δήμου Κύμης- Αλιβερίου» για την υποβολή πρότασης για ένταξη της πράξης: «Βελτίωση και αναβάθμιση του αστικού εξοπλισμού των υφιστάμενων Παιδικών χαρών του Δήμου Κύμης-Αλιβερίου» στο Χ.Π «Αστική Αναζωογόνηση 2012-2015» του Πράσινου Ταμείου. "
   Υπομονή λοιπόν και επιτήρηση.

5 σχόλια:

  1. ΚΕ ΜΑΡΓΕΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ.
    1) Η ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΧΑΡΩΝ ΔΙΕΠΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡ.ΑΠΟΦΑΣΗ (27934/ΦΕΚ 2029 Β/25-7-2014) ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΗ ΤΗΣ ΑΡ.28492/2009 (ΦΕΚ 931Β) ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΠΕΡΙ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΧΑΡΩΝ ΤΩΝ ΟΤΑ.
    2) ΕΧΕΙ ΕΚΔΟΘΕΙ Η ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ 44 ΜΕ ΑΡ.ΠΡΩΤ.30681 /7-8-2014 ΥΠΕΣ.
    3)Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΑΝΑΦΕΡΕΣΤΕ ΕΙΝΑΙ Η ΑΡ.ΑΠΟΦΑΣΗ 212/14 ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΚΥΜΗΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ ΜΕ ΑΡ.ΠΡΩΤ.26326/20-10-2014 ΑΔΑ:78Κ7ΩΛΡ-ΩΛΓ ΚΑΙ ΜΕ ΘΕΜΑ:ΔΙΑΚΟΠΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΧΑΡΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΥΜΗΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ. Η ΔΙΑΚΟΠΗ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΗΚΕ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΙΣΗΓΗΣΗ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΕΛΕΓΧΟΥ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΧΑΡΩΝ Ν.ΕΥΒΟΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ.
    4) ΠΟΛΛΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΙΚΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ Η ΛΕΥΚΗ ΨΗΦΟΣ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ (ΝΕΟΙ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ) ΣΕ ΕΝΑ ΤΕΤΟΙΟ ΣΟΒΑΡΟΤΑΤΟ ΘΕΜΑ.
    ΜΕ ΣΥΝΑΔΕΛΦΙΚΟΥΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Χριστός Ανέστη και χρόνια πολλά!
    Η ουσία της υπόθεσης είναι;
    1ον. Είναι ασφαλείς οι παιδικές χαρές;
    2ον. Εάν δεν είναι ασφαλείς είναι κλειδωμένες ώστε να μην είναι δυνατή η πρόσβαση;
    3ον. Εάν δεν υπάρχει δυνατότητα απαγόρευσης της πρόσβασης, υπάρχει απαγορευτική πινακίδα;
    4ον. Εάν δεν έχουν επισκευασθεί, ώστε να αποκτήσουν τα απαραίτητα προσόντα, πότε θα επισκευασθούν;
    Σχετικά με την "λευκή ψήφο" δεν γνωρίζω λόγους και αιτίες.
    Και πάλι ευχαριστώ θερμά για την επικοινωνία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. μεγαλε ανωνυμε φροντισε να την εχεις μαζι σου την αποφαση εαν χτυπησει χτυπα ξυλο κανενα παιδι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΑΝΕΦΕΡΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΟΥΝ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΟΥΝ ΟΛΟΙ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΝΑΛΟΓΟΥΝ.

      Διαγραφή
  4. .....και πολύ καλά έκανες!
    Αλλά απάντηση πήραμε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή