Τετάρτη 15 Απριλίου 2015

Περί ορκωτών λογιστών....


     Τέθηκε το ερώτημα ποιοι είναι οι ορκωτοί λογιστές που ανέλαβαν τον "κολοβό" έλεγχο στα οικονομικά του Δήμου Κύμης - Αλιβερίου από το 2011 και μετά.

     Το ερώτημα ήταν βέβαια αυτό που λέμε "ερώτηση - παγίδα " γιατί τα ονόματα κατά έτος έχουν αναρτηθεί με αποφάσεις του ΔΣ στη "ΔΙΑ@ΓΕΙΑ", αλλά περιμέναμε το έμμισθο γραφείο τύπου του Δήμου να μπει στον κόπο και να ενημερώσει το κοινό επί του ερωτήματος. Ούτε καν οι συνοδοιπόροι δεν ενημέρωσαν! όσα λιγότερα ξέρουμε τόσο καλύτερα γαι όλους. Άλλωστε ποιος θα ψάξει τις αναρτήσεις στη "ΔΙΑ@ΓΕΙΑ";
     Δυστυχώς επαληθευτήκαμε.

4 σχόλια:

  1. ΚΕ ΜΑΡΓΕΛΗ ΟΠΟΙΟΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙ ΔΙΑΥΓΕΙΑ.
    1)ΕΤΟΣ 2012,ΑΡ.ΑΠΟΦ.243,ΑΡ.ΠΡΩΤ.30213/12-12-2014 ΑΔΑ:ΩΦΛΝΩΛΡ-56Γ
    2)ΕΤΟΣ 2013,ΑΡ.ΑΠΟΦ.244.ΑΡ.ΠΡΩΤ.30214/12-12-2014 ΑΔΑ:Ω07ΖΩΛΡ-Ν2Ε
    3)ΕΤΟΣ 2014,ΑΡ.ΑΠΟΦ.245,ΑΡ.ΠΡΩΤ.30215/12-12-2014 ΑΔΑ:Ω4ΘΧΩΛΡ-0ΧΝ
    ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΟΣΟ ΤΟΥ ΤΑΚΤΙΚΟΥ ΟΣΟ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗ ΕΛΕΓΚΤΩΝ ΟΡΚΩΤΩΝ ΛΟΓΙΣΤΩΝ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΣΤΙΣ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ.ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΧΟΥΝ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΟΙ ΕΛΕΓΧΟΙ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ ΘΑ ΜΑΘΟΥΝ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ.
    ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΑ ΠΡΟΓΕΝΕΣΤΕΡΑ ΕΤΗ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΕΛΕΓΧΟΙ.ΤΗΝ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΚΑΛΑ ΤΗΝ ΕΙΧΕ Ο ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΡΙΑΣ ΑΞΙΟΝ ΓΙΑΤΙ ΕΠΙ ΤΗΣ ΘΗΤΕΙΑΣ ΤΟΥ ΔΕΝ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕ ΣΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟ ΤΩΝ ΠΡΩΗΝ 5 ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΚΩΝ ΔΗΜΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Χριστός Ανέστη και χρόνια πολλά.
    Την απάντηση του ερωτήματος την ήξερα γιατί παρακολουθώ Δια@γεια, αλλά η απάντηση είναι ότι όλα γίνονται χωρίς καμιά ενημέρωση,γιατί δεν τους συμφέρει. Βέβαια πόσοι παρακολουθούμε τη Δια@γεια; Ούτε αυτοί που τα γράφουν!
    Βασικά εάν εμείς της περιοχής Κύμης διαβάζαμε όσα ανεβάζουν στη Δια@γεια, θα έπρεπε να παίρναμε τους τοπικούς Αντιδημάρχους, Συμβούλους κλπ όχι με ντομάτες αλλά με πέτρες.
    Τώρα γιατί ο Θωμάς δεν τους έστειλε όλους στον εισαγγελέα, είναι ένα σοβαρό ερώτημα, μια και τα έργα τους είναι "μισοψημένα" αλλά ορατά, αλλά και αυτά που έστειλε είναι " στο κιβώτιο Διοικητικής ωρίμανσης", Καράπα κλπ, που λέγαμε κάποτε,όπως και το πότε θα παρουσιασθούν τα αποτελέσματα των ορκωτών, γιατί σίγουρα δεν συμφέρει τον Θωμά να "σέρνεται" το θέμα, ενώ σίγουρα συμφέρει τους "Συμπολιτευόμενους".Σίγουρα θα επανέλθουμε, υπάρχει μεγάλη ουρά θεμάτων, δυστυχώς!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Το προηγούμενο σχόλιο διεγράφη, γιατί περιέχει άκομψους και ανέντιμους χαρακτηρισμούς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή