Κυριακή 26 Απριλίου 2015

Περί " Λασπολογίων"

λάσπη ονειροκριτηςΑισθάνομαι την ανάγκη επώνυμα να απαντήσω σε σχόλιο που ανέβασα στα "Παραπολιτικά" του intzou, για να βάζουμε τα πράγματα στη θέση τους, τονίζοντας ότι η σχολίαση ιστολογίων από ανάλογα "εργαλεία" δεν συνηθίζετε, εκτός αν υπάρχουν άλλοι λόγοι:
 Χαίρομαι ιδιαίτερα γιατί βλέπω με τι προσοχή μελετάτε τα αναγραφόμενα μου, αλλά ας τα πάρουμε τα πράγματα ένα-ένα.
1ον. Καμία σχέση δεν έχει ένα επώνυμο με υπογραφή ιστολόγιο με ένα ανώνυμο λασπολόγιο. Θεωρώ κάθε σύγκριση προσβλητική και επιθυμία αναβάθμισης ενός χαμηλού επιπέδου ιστολογίου-λασπολογίου και προσβολή για του διακόσιους(200) τουλάχιστον καθημερινούς αναγνώστες του intzou . Άσε που δεν δέχεται και σχόλια, προφανώς λόγο φόβου και αδυναμίας απαντήσεων.
2ον. Λυπούμε που διαβάζει μεν αλλά δεν καταλαβαίνει τι διαβάζει ο  συντάκτης του. Δεν έχει την δυνατότητα να αξιολογήσει μια κατάσταση και μπερδεύει τα θετικά με τα αρνητικά σχόλια και τα προσωπικά με τα  τοπικά. Ίσως γιατί προφανώς δεν είναι Κυμαίος.
3ον. Το σχόλιο του συντάκτη του λασπολόγιου, για την τοποθέτηση του κ. Αλέξανδρου Θεοδώρου, ως μοναδικού Αντιδημάρχου το θεωρώ ανόητο και η τοποθέτηση επί αυτού θα ήταν άνευ ουσίας. Η ανάρτηση είναι υπέρ του Αντιδημάρχου και όχι κατά. Είπαμε άλλο να διαβάζεις και άλλο να καταλαβαίνεις τι διαβάζεις.

Τέλος να ευχαριστήσω για την  αναδημοσίευση δικών μου αναρτήσεων, γιατί έτσι και κάποιος που δεν τις είχε διαβάσει θα τις διαβάσει τώρα, αν και αμφιβάλω για το αν υπάρχουν αναγνώστες για το λασπολόγιο. Και εγώ αν δεν με έπαιρναν τηλέφωνο να με ενημερώσουν δεν θα το "έβλεπα" και όσους ρώτησα είχαν άγνοια.

5 σχόλια:

  1. Σας εύχομαι να διπλασιάσετε τους αναγνώστες σας μια και έτσι θα διαβάζουν ακόμα περισσότεροι αυτά που αναδημοσιεύετε. Σας Ευχαριστώ θερμά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΚΟΥΣΑ ΧΘΕΣ ΣΤΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ ΠΟΥ ΠΙΝΕΙ ΚΑΦΕ Ο ΘΩΜΑΣ ΣΤΗ ΓΩΝΙΑ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΣΕ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΣΤΟ ΧΟΛΙΓΟΥΝΤ ΓΙΑΤΙ ΛΕΕΙ ΕΧΕΙΣ ΤΑΛΕΝΤΟ ΚΥΡΙΕ ΜΑΡΓΕΛΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τελικά δεν πάει κανένας χαμένος! Το ταλέντο δεν κρύβεται!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. https://www.facebook.com/Being.Latino/videos/10154007413104815/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. https://www.facebook.com/vasile.plesea/videos/vb.100000017489215/945781575432416/?type=2&theate

    ΑπάντησηΔιαγραφή