Τρίτη 16 Ιουνίου 2015

Ημέρα Τιμής για τον Ήρωα των Ηρώων Τχη Ιωάννη Βελισσαρίου.

     
 Εορτάσθηκε με τον αρμόζοντα τρόπο η  Ημέρα Τιμής για τον Κυμαίο Ήρωα των Ηρώων Τχη Ιωάννη Βελισσαρίου. Σε μια σεμνή τελετή, αντάξια του Ήρωα, ο Δήμος Κύμης - Αλιβερίου, τίμησε άλλο ένα τέκνο την Κυμαϊκής γης.
      Τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση ο Δήμαρχος κ. Μπουραντάς, ο Ταξίαρχος κ. Οικονόμου, Διοικητής της Σχολής Πεζικού, ο Αντιδήμαρχος κ. Θεοδώρου, οι πρώην Δήμαρχοι κκ Σιδεράκης και Θωμάς,  ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Μπενάκης, όλοι οι Δημοτικοί Σύμβουλοι της ΔΕ Κύμης και οι Σύμβουλοι της Δ.Κ.Κύμης, όλες οι τοπικές αρχές και πλήθος κόσμου.
      Ήταν η πρώτη εκδήλωση της Δ.Ε.Κύμης που η οργάνωση και η εκτέλεση πλησίασε το άριστο και ουδεμία σύγκριση υπάρχει με άλλες ανάλογες εκδηλώσεις του παρελθόντος της νέας Δημοτικής Αρχής. Επίσης να επισημάνουμε ότι για πρώτη φορά στην εκδήλωση παρευρέθηκαν άπαντα τα αιρετά μέλη της αντιπολίτευσης της Κύμης.





11 σχόλια:

  1. Η έκφραση του κειμένου ότι η οργάνωση και η εκτέλεση πλησίασε το άριστο, είναι ΑΣΤΟΧΗ. Το σωστό είναι κατι παραπάνω απο άριστο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η παρουσίαση της εκδήλωσης είναι αντικειμενική και μάλιστα από προσωπική αντίληψη και αντιπολιτευτική θέση, αλλά η πραγματικότητα δεν αλλάζει, όπως έχω γράψει και για άλλα θέματα,στερείτε δε γλοιώδους υφής, αντιμετωπίζει με προσοχή την πραγματικότητα και προσωπική μου εντύπωση είναι ότι η "γρίνια" που εξέφρασα για τις προηγούμενες εκδηλώσεις έπιασε τόπο. Αυτή είναι η σωστή αντιπολιτευτική θέση. Θα ήταν ακόμα καλύτερα τα πράγματα αν π.χ. είχε βγει και μια ανακοίνωση για την εκδήλωση στην Κύμη και όχι μόνο για την εκδήλωση που έγινε στο Αλιβέρι για την απελευθέρωση της Εύβοιας. Πάντως ο νεαρός Αντιδήμαρχος τα πήγε καλά και τον συγχάρηκα προσωπικά και θέλουμε να τα πάει και καλύτερα για το καλό των Δημοτών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κυριε Μαργελη σας τιμη το οτι συγχερετε τον Αντιδημαρχο αλλα ηταν τελεια εκδηλωση και απο ολες τις προηγουμενες φορες ειχαν για πρωτη φορα καρεκλες ομπρελες κερασαν τον κοσμο νερο καθολη την διαρκεια της τελετης αλλα ξεχασατε να πειτε οτι η αντιπολιτευση πλην του Παπα Λουκα που δεν ηταν ολοι το εβαλαν στα ποδια και δεν καταδεχτηκαν ουτε ενα ποτηρι νερο υποτιμητικο να παρεβρεθει η αντιπολιτευση στην μικρη δεξιωση!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αληθεύει αυτό που λέει ο παραπάνω συνομιλητής ότι την κοπάνησαν οι κύριοι της Αντιπολίτευσης από τη δεξίωση κ Μαργέλη;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Από την ανάρτηση θα πρέπει να συγκρατήσουμε ορισμένα πράγματα και να μην ασχολούμεθα με μικρότητες.
    1ον Την εκδήλωση στην Κύμη τίμησε η ηγεσία του Δήμου.
    2ον. Η εκδήλωση ήταν αντάξια του τιμωμένου προσώπου.
    3ον. Ήταν παρούσα η Αντιπολίτευση.
    Τώρα επειδή είναι γνωστό ότι απαντώ σε όλα είμαι υποχρεωμένος να πω ότι απουσίαζε μεν ο κ. Λ. Παππάς, αλλά και από τους συμβούλους του Δήμου και του τοπικού Συμβουλίου δεν ήταν όλοι. Επίσης οι καρέκλες πάντα υπήρχα και τις τέντες τις καθιέρωσα εγώ σε συνεργασία με τη Σχολή Πεζικού και δεν ήταν νέο εφεύρημα. Τώρα για το νερό. Έκαναν αυτό που έκανα και εγώ και πρόσφερα στους επισήμους ένα ποτήρι νερό και όχι σε όλους που δίνει η παραπάνω περιγραφή. Τώρα για τη συμμετοχή στο κέρασμα, ας μη το σχολιάσουμε, μια και τα προηγούμενα χρόνια, ούτε στην εκδήλωση δεν συμμετείχε η αντιπολίτευση.Αυτό που μου διέφυγε είναι η εξαιρετική παρουσίαση του κεντρικού ομιλητού και τις μικρής χορωδίας υπό τον πάντα εξαιρετικό κ. Θεοδώρου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Άρα, αν κατάλαβα καλά, μας λες ότι ήταν σωστό που την κοπάνησαν επειδή και στα προηγούμενα χρόνια, δεν συμμετείχε η Αντιπολίτευση. Δηλαδή, να το ξανακάνουν και του χρόνου αυτό αν θα υπάρχει ακόμα αυτή η Αντιπολίτευση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Το σχόλιο σε συνδυασμό με την προηγούμενη απάντηση, στερείτε λογικής και δεν επιδέχεται απάντησης.
    Ο κύκλος του θέματος έκλεισε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Η στέρηση της λογικής βρίσκεται στην αποχώρηση της Αντιπολίτευσης από την δεξίωση, η οποία, σχολιάστηκε αρνητικά από όλους τους επισήμους και τον κόσμο που παρευρέθηκαν, αλλά και σε όσους δεν το αντιλαμβάνονται. Αυτή είναι η αλήθεια που φαίνεται ότι δεν σας αρέσει. ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ένας καλός συνδυασμός είναι και αυτός: https://www.google.gr/search?q=%CF%83%CF%85%CE%BD%CE%B4%CF%85%CE%B1%CF%83%CE%BC%CF%8C%CF%82+%CF%80%CE%BF%CF%84%CE%BF%CF%8D+%CE%BA%CE%BF%CE%BA%CF%84%CE%AD%CE%B9%CE%BB&sa=X&rlz=1C1AVNC_enGR576GR576&espv=2&biw=1280&bih=691&tbm=isch&tbo=u&source=univ&ei=Eh6DVeGuLOOHygPIloGwDA&ved=0CDAQ7Ak#imgrc=LY20zMAI-oGiyM%253A%3BgFO849yIOubb3M%3Bhttp%253A%252F%252Fblog.ideales.gr%252Fwp-content%252Fuploads%252FStrawberry_Basil_Mojito-2.jpg%3Bhttp%253A%252F%252Fblog.ideales.gr%252Fspa%252F5-kokteil-xwris-alkool-gia-na-ta-apolaus%252F%3B3168%3B4752

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Απαντώντας σε τηλεφωνικό μήνυμα πληροφορώ ότι : Η προβλεπόμενη στολή των Αξιωματικών για την εκδήλωση προς τιμήν του Ήρωα των Ηρών Ι. Βελισσαρίου είναι η λεγόμενη υπ' αρίθμ.: 8, που έφεραν όλοι οι στρατιωτικοί και οι εκπρόσωποι των Σωμάτων Ασφαλείς, πλην του Ταξιάρχου Διοικητού της Σχολής Πεζικού. Δυστυχώς έχετε δίκαιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή