Σάββατο 20 Ιουνίου 2015

Η Μελέτη, της Μελέτης, ω Μελέτη! Που είναι η Μελέτη;

     
Πραγματικά έχω μπερδευτεί. Έχουν γίνει οι μελέτες; Δεν έχουν γίνει; Ποίοι τεχνοκράτες υπέβαλαν αφιλοκερδώς τις μελέτες για το 1ο Δημοτικό σχολείο Κύμης; Ας εκδώσει ένα δελτίο τύπου ο Δήμος να τους ευχαριστεί για την προσφορά τους. Ούτε οι δημότες γνωρίζουν ποίοι εργάζονται ανιδιοτελώς, αλλά και άτομα που ανέφεραν ότι προσφέρουν εθελοντικά εργασία εκθέτονται. Θα γράψει κανένας κανένα σχόλιο και θα μας ψάχνουν πάλι. Έλεος, κάντε κάτι ενημερώστε τον κόσμο.
     Γράφει  ο επί 12ετία Δήμαρχος κ. Θωμάς:
"1ο Δημοτικό Σχολείο Κύμης. Μας κοροϊδεύουν μέσα στα μούτρα μας....... 
Ένα χρόνο μετά και οι μελέτες που απαιτούνται προκειμένου να εγκριθούν και υποβληθούν, ώστε μετέπειτα να εξευρεθεί η χρηματοδότηση για την ανακατασκευή του, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ. 
Μας διαβεβαίωναν ότι τέλος Μαΐου θα ΄τις είχαν έτοιμες, αφού αφιλοκερδώς εργαζόντουσαν γι αυτό κάποιοι επιστήμονες σύμβουλοι και άλλοι φίλα προσκείμενοι στη Δημοτική Αρχή.
Και χθες ο Μπουραντάς ζήτησε με επιστολή του την χρηματοδότηση των μελετών από τον Υπουργό!!!!
Άρα! Ή δεν έχουν κάνει τίποτα, ή οι κολλητοί που θα τις έκαναν τζάμπα άλλαξαν γνώμη και θέλουν να πληρωθούν και μετά να τις ολοκληρώσουν και να τις παραδώσουν.
Ε ρε βούρδουλας και βρεγμένο σχοινί που τους χρειάζεται!
Αιδώς Αργείοι........"

3 σχόλια:

  1. ΟΤΑΝ ΣΟΥ ΕΙΠΑ ΝΑ ΤΟ ΨΑΞΕΙΣ ΜΕ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΕΠΕΙΔΗ ΑΠΕΙΛΗΣΕ ΤΟ ΕΒΑΛΕΣ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ!!!ΤΩΡΑ ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ 60.000ΕΥΡΩ!!!ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΗ!!!ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ?ΓΙΑΤΙ?ΠΩΣ?ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΙ ΕΠΙΣΗΜΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟ?ΕΛΕΟΣ ΚΑΝΤΕ ΜΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΩΣΤΗΗΗ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο κύριος που αναφέρεσαι αγαπητέ, σε συνεδρίαση του Συμβουλίου της Δ.Κ. Κύμης, δήλωσε σαφώς και κατηγορηματικώς ότι δεν έχει πάρει καμία αμοιβή για μελέτη από τον Δήμο. Η τωρινή δήλωση-επιστολή του Δημάρχου κ. Μπουραντά δικαιώνει τον κ. Τριανταφυλλίδη, στον οποίο και αναφέρεσαι. Η εικόνα θα αποσαφηνισθεί πλήρως όταν θα γίνουν οι αναθέσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή