Κυριακή 20 Σεπτεμβρίου 2015

Μαθήματα εισαγωγής

     Αφού λοιπόν ό φίλος μου Γιάννης επέστρεψε στην Νέα Υόρκη, μετά την σύντομη παραμονή του στην Κύμη, πήρε μαζί του τις καλές αναμνήσεις και εικόνες από τα συγγενικά πρόσωπα που συνάντησε και από την συνάντηση των συμμαθητών και φίλων.
     Από τις φωτογραφίες που έβγαλε κατά την παραμονή του, με πίκρα μου έστειλε μία, για να μου κάνει την καρδιά μαύρη. Την παρακάτω με το αντίστοιχο κείμενο:

"Ειναι ντροπη τα σκουπιδια να ειναι πεταμενα στο εδαφος αντι μεσα στον καδο! 
Αυτο το μηνυμα μονο θα ηθελα να μεταφερω στο συμβουλιο. 
Η Κυμη μας δεν ειναι ομορφο να μοιαζει με σκουπιδοτοπο!
Ευχαριστω πολυ. 
Πολλα χαιρετισματα σε ολους τους συμμαθητες μας.
Φιλακια,"
Γιαννης 

10 σχόλια:

  1. Τη μας λες ρε γιαννη εδω δεν εχωμε νηπιαγωγειο τα παιδιαμας δεν εχουν σχολειο εσει θες να σου μαζεψουμε και τα σκουπιδια απι κατω ......αλλα ολα κιολα γιαννη εχουμε ομαδα ΓΣΚ μονο αυτο σου λεου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Για όλα φταίει ο ΓΣΚ και ο Πρόεδρος του;; Έριξαν τα τετράποδα τον κάδο κατω και έγινε η καρδιά του Άγγελου μαύρη;;;; Ο κόσμος γελά με αυτά που γράφετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Οι υποστηρικτές, που υπάρχουν ακόμα της σημερινής Δημοτικής Αρχής, αδυνατούν να διαπιστώσουν την πραγματικότητα, ίσως γιατί δεν διαμένουν στην Κύμη.
    Ο φίλος Γιάννης τη μόνη φωτογραφία που μου έστειλε από την Ν. Υόρκη, ήταν ο αναποδογυρισμένος κάδος. Δεν έβγαλε άλλες φωτογραφίες; Έβγαλε, αλλά μου έστειλε αυτή που τον πόνεσε και αυτό ήταν που με στεναχώρησε. Τώρα τι καταλαβαίνει ο΄καθένας που διαβάζει τα διάφορα σχόλια; "Άβυσσος η ψυχή του ανθρώπου ".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Έχετε δει πολλούς αναποδογυρισμένους κάδους στον Δήμο, εσείς που μένετε μόνιμα στην Κύμη; Ένα μεμονωμένο περιστατικό για το οποίο έπρεπε να εξηγήσετε στον Γιαννη, το κάνατε μελόδραμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δεν υπάρχει χειρότερη δυσφήμιση του τόπου σου, από το να ανεβάζεις φωτογραφία κάδου αναποδογυρισμένου από τετράποδα, αποκρύπτοντας την αλήθεια για να ρίξεις ευθύνες στην Δημοτική Αρχή κ. Μαργέλη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΚΕ ΜΑΡΓΕΛΗ Ο ΑΝΑΠΟΔΟΓΥΡΙΣΜΕΝΟΣ ΚΑΔΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΤΕΤΡΑΠΟΔΑ ΝΑ ΟΦΕΙΛΕΤΑΙ ΚΑΙ ΣΕ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΧΕΡΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΙΡΙΚΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ (ΕΝΤΑΣΗ ΤΟΥ ΑΝΕΜΟΥ). ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΜΟΝΟ ΟΙ ΑΙΡΕΤΟΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΕΥΘΥΝΗ. ΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΔΕΝ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΝ.Ο ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΟΣ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ ΟΦΕΙΛΕΙ ΝΑ ΔΙΝΕΙ ΤΙΣ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ-ΕΝΤΟΛΕΣ ΣΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΑΠΟΚΟΜΙΔΗΣ ΣΚΟΥΠΙΔΙΩΝ ΝΑ ΤΟΥ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΟΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗΣ ΕΙΚΟΝΑΣ. ΕΠΙΣΗΣ ΕΥΝΟΗΤΟ ΕΙΝΑΙ ΔΕΝ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΣΤΟ ΕΡΓΟΤΑΞΙΟ ΑΛΛΑ Ο ΙΔΙΟΣ ΟΦΕΙΛΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΛΕΓΧΟΥΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΨΙΕΣ ΟΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΔΟΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑ ΤΗΣ Δ.Ε.ΚΥΜΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΝΕΙ ΑΜΕΣΑ ΛΥΣΕΙΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Βεβαιος και κανει ελεγχους ο αρμοδιος ψαχνοντας στο ιντερνετ κατι θα βρει οπως Τωρα..... και θα στειλει το τετραποδο τον σοιμπλε να τον σηκωσει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το προηγούμενο σχόλιο τέθηκε στον ανατραπέντα κάδο γιατί προέρχεται από τον (ή την) αυτόν (ή αυτή) με τα διάφορα ψευδοανώνυμα ονόματα.
      Είναι πάντως γεγονός ότι κάποιοι ανατρέπουν τους κάδους είτε για λόγους ψυχικής υγείας είτε για άλλους δικούς τους λόγους, είτε λόγο καιρικών συνθηκών.
      Αυτός όμως ο φόβος να μην γράψει κάποιος κάτι κακό για τη Δημοτική Αρχή, δημιουργεί ανησυχίες. Τι προσπαθούν να εμποδίσουν να βγει στην επιφάνεια; Οι Δημότες βλέπουν και θα έρθει η ώρα να τα βγάλουν στη φόρα. Έδειξαν υπομονή και έδωσαν χρόνο, που τελικά δουλεύει εις βάρος της Δημοτικής Αρχής και κάθε πράγμα όμως έχει όρια. Θα δούμε!
      Τέλος ο Γιάννης ζήτησε ενημέρωση του Συμβουλίου προκειμένου να ληφθούν μέτρα, που είναι το κακό; Τα προβλήματα αντιμετωπίζονται και δεν κρύβονται.

      Διαγραφή
  9. ΡΕ ΑΝΤΕ ΚΑΝΤΕ ΚΑΜΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΠΟΥ ΚΑΘΕΣΤΕ ΚΑΙ ξυνεσαι στη γκλιτσα του τσοπανηΗ ΚΥΜΗ ΠΑΕΙ ΚΑΤΑ ΔΙΑΟΛΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΒΛΕΠΕΙς ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΚΙΝΕΙΤΑΙ ΟΤΙ ΕΦΤΙΑΧΝΕ Ο ΘΩΜΑΣ ΤΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΑΤΕ ΣΤΟΝ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΣΑΛΑΜΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή